• SJZ JO13-2 - Alphense Boys JO13-5

Vandaag, op de eerste zaterdag in oktober, reizen onze mannen en vrouw van de D5 af naar het pittoreske Zoeterwoude-dorp voor de 6e wedstrijd in de Beker-competitie.

Tot nu toe heeft onze D5 4 wedstrijden gewonnen en vorige week tegen Bernardus de eerste en enige verliespunten. Onze tegenstander van vandaag staat er in de stand niet zo goed voor, nog niets gewonnen. Maar pas op, onderschatting van de tegenstander is altijd gevaarlijk.

Op Arjan na, is het team vandaag compleet. Het zonnetje schijnt, weinig wind, ideaal voetbalweertje dus. De scheidsrechter deed het rustig aan op zijn vrije zaterdag en zo klonk het beginsignaal 22 minuten later dan gepland. Vanaf het begin zetten onze boys en girl druk op de helft van SJZ, na drie minuten spelen volgt hieruit al een eigen doelpunt en zo staan we redelijk makkelijk op een voorsprong van 1-0. Het is duidelijk dat onze D5 continue in de aanval is en SJZ niet echt aan spelen toekomt en steeds in de verdediging wordt gedrukt. De doelpunten vliegen de SJZ-keeper om de oren. Het is bijna niet bij te schrijven. Mooie doelpunten van Reda, Sepp en Derek. En zo is de tussenstand bij rust al 8-0 voor ons. Dat is lekker pauzeren.

Na de rust gaat het doelpuntenfestijn verder. En zo werd het 9-0, 10-0. SJZ was niet bij machte om het tij te keren. Ondanks dat de keeper van SJZ toch ook nog aardig wat doelpogingen wist tegen te houden. Onze keeper Farzhad had een makkie vandaag. Onze defensie had alles onder controle en kon steeds van achteruit weer de aanval opbouwen. Ook Mo, Korhan en Jeannet weten de bal één of meerdere keren in het net te schieten. Aan het eind van de wedstrijd staat de teller op 16-0 !

Lekker en met plezier gespeeld allemaal!

Volgende week ontvangen wij de Kickers in eigen huis, kijken wat dat ons gaat brengen!