• JO11 – 5 | Spannend….!!!!

Vandaag rijden we via een prachtige landelijke route naar de tegenstander van vandaag, NSV’46 JO11-1. De cijfers leren ons dat zij glansrijk bovenaan staan en nog geen wedstrijd hebben verloren. Wat zal de dag ons brengen. We moeten het in ieder geval zonder Milan doen vandaag, hij zit met een lichte hersenschudding thuis op de bank…

Onze jongens openen de wedstrijd heel erg sterk. De tegenstander wordt volledig teruggedrongen naar de eigen helft en de druk wordt flink opgevoerd. Het lukt de boys alleen niet om te scoren. Ook de tegenstander lijkt na zo’n vijf minuten in de wedstrijd te komen. Het spel wordt groter gemaakt en we verplaatsen ons stapje bij beetje richting de goal van Sven. Maar je komt niet zomaar voorbij onze sterke achterban met Jens en Mees. Een ieder wordt goed richting de zijkant van het veld gedirigeerd. Er komen genoeg kansen, maar Sven zou Sven niet zijn als hij weer niet ijzersterk staat te keepen!

Op het middenveld proberen Baran en Ilias het spel goed breed te houden. Daar vinden ze altijd wel Semmy, Berke of Mohammed die vervolgens tikkie-takkie richting de goal gaan.

Toch is het de tegenstander die als eerste mag scoren. Uit een wat rommelige situatie weet de tegenstander de bal net over Sven heen in het net te plaatsen. Maar onze jongens geven niet op hoor! We zien zelfs Jens een schot op doel geven, jammer genoeg ging deze net naast. Niet veel later krijgt Mohammed de bal prachtig voor de voeten van Semmy en deze weet de gelijkmaker erin te knallen!

Na de rust blijft het spel over en weer gaan. Jens en Mees laten het kaas niet van het brood eten en hebben het achter goed onder controle. Baran probeert zijn befaamde afstandsschot nog, maar de lat is de beste vriend van de keeper! Berke gaat voor elke bal en zet de keeper goed onder druk!

Een mooie combi met Mik en Berke zorgt nog voor een grote kans. Helaas weet Berke het niet af te maken.

Jemig jongens, wat kunnen jullie lekker voetballen!!! Gelijkspel tegen deze tegenstander is gewoon top! TROTS!