• Vijfde bekerwedstrijd C3/JO15-3

    Na vier nederlagen werd het tijd om de laten zien dat onze jongens de stijgende lijn van de laatste weken konden omzetten in de eerste overwinning. Met Rahman terug van een schorsing maar Thierry en Joris op de bank met blessures, werd er met goede moed afgetrapt tegen RVC '33 C1. Deze ploeg stond één plaatsje hoger maar zou toch wel bedwongen moeten kunnen worden...na 35 minuten stond het echter 2-0 voor de mannen uit Reeuwijk. Onverdiend omdat de Boys voornamelijk op de helft van de tegenstander waren en het beste van het spel hadden. Neemt niet weg dat de doelpunten tegen te gemakkelijk weg werden gegeven.
    In de tweede helft met enkele positiewisselingen werd er nog meer druk op het vijandelijke doel uitgeoefend en wist eerst Zeki het doel te vinden met een mooi afstandsschot in de rechter bovenhoek.
    Vervolgens maakte (volgens mij) Jordy de gelijkmaker en raakte Timo de lat. RVC had ook nog enkele kansen waarbij Rahman eenmaal de reddende engel was door de bal vlak voor de doellijn weg te werken.
    Nadat Stef een goede kans ongebruikt had gelaten, kreeg hij niet veel later een herkansing en hij rondde toen wel rustig af: 3-2 voor de Boys. Dit was ook de einduitslag. Komend weekend volgt de laatste wedstrijd van de bekercompetitie tegen Nieuwkoop C1.