• ROAC JO13-1 - Alphense Boys JO13-3

    Vandaag de wedstrijd tegen ROAC, de nr. 4 tegen AB, de nummer 2. We moeten om 10 uur verzamelen, en op de autoradio wordt er een file aangegeven op de N11, en de whats app groep geeft al snel aan dat niet alle spelers op tijd zijn.

    Gelukkig heeft de ANWB een reclame dus de spelers weten dat ze warm moeten lopen vanaf de parkeerplaats, en we zijn allemaal op tijd voor de wedstrijd. Nu maar hopen dat de vertraging geen effect heeft op de wedstrijd, de coaches proberen ze in ieder geval op scherp te zetten!

    De gevolgen van de jaarmarkt estafette zijn duidelijk, Daniel staat als supporter langs de kant, in plaats van op het veld. We winnen de toss, nu de wedstrijd nog!

    Het begin is veelbelovend, we beginnen feller als in de laatste wedstrijd. De eerste corner is voor de Boys, die levert niks op. Het eerste schot komt van Ryan, op mooie voorzet van Sam. Een geweldige kans via veel schijven wordt miraculeus gemist, en een uitval van ROAC wordt gepareerd, en er volgt weer mooie aanval, wanneer valt de eerste? Kansen zijn er genoeg, de afronding is nog niet top. Zal de eerste nog voor de rust vallen? Het zal dan uit de laatste corner moeten , maar helaas. 2e helft moet wel scherper, dit is te winnen.

    Wat zal de 2e helft brengen? Senna wordt vanaf de aftrap randje 16 meter neergelegd, maar dat wordt weggewuifd, en het gevolg is gevaarlijk, maar dat levert helaas niks op... Het wordt toch geen herhaling van eerste helft? Een goed schot van Sam wordt gestopt. Een schot van Ralph gaat 5 cm voorlangs. De eerste echte, en grootste kans is voor ROAC, 2 tegen 1, maar gelukkig faalt de spits.

    Schot vanuit de tweede lijn van Joppe raakt bijna een Boeing, en de volgende kans is weer bijna raak. Rick schiet ook weer bijna met scherp, ook weer net mis, het zal toch niet...
    Een corner van ROAC gaat er bijna in, via Joppe die stopt op de lijn, kan mark vangen. De tijd werkt in ons nadeel, Ralph heeft nog goede kans, de corner die volgt levert helaas ook niks op, net als schot van Damjan en Kay.

    De koppies gaan langzaam hangen, en ook langs de lijn zakt het geloof in goede afloop. Na een laatste vrije trap van ROAC fluit de scheidsrechter, het blijft helaas nul nul, wat voor ROAC zeker als overwinning zal voelen.