• JO11 – 5 | Een spannende pot voetbal!

Vandaag spelen we om 10.15 uur onze wedstrijd tegen Linschoten JO11-1. De wedstrijd staat vandaag onder de bezielende leiding van Menno Groenewegen. Nadat hij de tegenstander heeft gevonden kunnen we beginnen met de wedstrijd.
    We moeten het vandaag zonder Milan en Berke doen, zij hebben een partijtje. Houden we nog 8 kanjers over waarmee we de partij aanvangen.

De boys beginnen sterk. Het is even wennen dat natte veld maar algauw weet Baran de score te openen. En ook Semmy vindt het net van de keeper! Maar toch blijft het niet zo voorspoedig gaan. De jongens weten elkaar niet altijd te vinden of spelen de bal niet op tijd af. Hierdoor wordt scoren erg lastig.

Maar ook achterin worden we flink op de proef gesteld. Jens staat als een rots in de branding achter te verdedigen en dat gaat supergoed. Ook Mees doet zijn stinkende best en de mannen proberen de bal weer richting het middenveld te krijgen. Ilias blijkt helemaal niet fit te zijn. Hij haalt er alles uit wat er nog in hem zit. De bal komt moeizaam van onze helft af. De tegenstander gaat daar goed gebruik van maken! Sven weet dit diverse malen ook zeer goed te voorkomen, maar uiteindelijk gaan we toch de rust in met een achterstand van 2-5.

Een peptalk van Saskia en Mark en de jongens staan ineens toch anders in het veld. Er ligt veel meer druk op de bal. De tegenstander wordt teruggedrongen naar zijn eigen helft. Mohammed zorgt weer voor een betere spelverdeling. Mooi samenspel met Mik en Baran richting de goal en Baran benut zijn kans goed, 3-5! Ook mooi tikkie-takkie spel tussen Mees en Mik leidt tot een goal van Mees, 4-5!

Toch laten we in deze wedstrijd teveel steekjes vallen. De tegenstander is hier erg alert op. Zij maken de 4-6.

Wij krijgen nog een aantal corners. Mohammed scoort uit 1 van deze corners met een mooie kopbal! Maar ook de tegenstander mag nog een keer. Het is spannend en de pot gaat over en weer! In de laatste minuut valt er nog een doelpunt in het net van de tegenstander. Een goed schot van Mo zet de eindstand op 6-7!

Hard gewerkt boys, goed gedaan, we hebben weer genoten!