• JO11-4 Een pittige wedstrijd!

    JO11-4 Een pittige wedstrijd!

    Zaterdag 17 september werd de wedstrijd gespeeld tegen Meerburg, de toenmalige koploper van de bekerwedstrijden. Onze boys waren zich ervan bewust dat dit een wat pittigere wedstrijd zou worden dan de voorgaande wedstrijden. Na een vlammende peptalk van Zakaria en Rabah gingen de boys het veld op en startten de wedstrijd met pit en lieten gelijk een mooi samen spel zien. Langs de lijn waren er wat verhoogde hartslagen meetbaar en werden de boys met gillende moeders en bulderende vaders aangemoedigd. Voor de toeschouwers (hooligans :-) was dit een lekker potje voetbal en moest er door de boys hard worden geknokt! Al gauw werd het 1ste doelpunt gescoord en daarna volgde een 2de waardoor we met 2-0 de rust in gingen.

    De 2de helft startte wat minder pittig en daardoor verloren de boys even de overhand in het spel en wist Meerburg de stand gelijk te maken met 2-2. Gelukkig herstelden de boys zich gedurende de 2de helft en wisten ze er nog 3 mooie doelpunten bij te scoren waardoor de wedstrijd eindigde met 5-3!

    Aanstaande zaterdag is er weer een spannende wedstrijd tegen Altior, zij zijn nu de koploper. Veel succes boys !!!

    Elke Klatt