• JO19-5 haalt uit!! 11-2 winst!

Na een weekje niet spelen en een onnodig verlies in de eerste wedstrijd tegen DOSR met 3-4 stonden we nu scherp aan de start tegen WVC JO19-2, vanaf het fluitsignaal zitten we er bovenop, en eigenlijk binnen een minuut ligt de bal tegen het netje van de tegenstander, de tegenstander heeft eigenlijk de hele wedstrijd geen schijn van kans 2 doelpunten van Robbert, waarvan de tweede een schoonheid was van ruim 25 meter stijf in de kruising. 2 van Demian, 2 van Redwan, 3 van Luuk 1 van Sven en 1 van Jasper, wel geven we nog onnodig 2 doelpunten weg, door nonchalant verdedigen aan het begin van de tweede helft waar we onnodig lopen te klooien, waardoor dus ook die twee doelpunten vallen, afgezien van die korte periode, prima gespeeld, en dat is een kwestie van durven, maak die aktie, en schieten op het doel wanneer het ook maar even kan, ook kijken naar de vrije man, en het balletje laten rondgaan, onze tegenstander mocht hun keeper dankbaar zijn, die stond erg goed te keepen anders waren er nog zeker meer doelpunten gevallen. Op naar de volgende wedstrijd tegen de koploper MMO, maar in deze vorm hoeven we voor niemand bang te zijn.
    Laten we ervoor gaan en kijken of we weer eens een ronde verder komen in de beker, het kan zeker.