• JO9-02 Vandaag net niet

Het was een vroegertje vandaag. Om 7.30 zouden wij vertrekken naar Voorschoten ’97. Ouders liepen verwilderd over het sportpark op zoek naar een kopje koffie, maar helaas, de kantine was nog niet open. De boys van de JO9-02 waren gelukkig wel wakker en bruiste van energie.

Na de warming up gingen we de wedstrijd in. De start was goed. Met verzorgd spel gingen de Boys ten aanval. Na een paar aanvallen zonder doelpunten, viel het doelpunt aan de andere kant. 1-0 achter. Er was nog geen man overboord. Als wij zo door zouden gaan, zou het wel goedkomen. Toch viel er nog een ongelukkig doelpunt aan de kant van de Boys. Bij een corner ging de bal hoog in de lucht en plotseling lag ie in het doel. 2-0 achter.

In de rust probeerden de coaches iedereen te motiveren. Het leek wel of er peper in de kont gestopt moest worden. Onze kracht is het afjagen van de tegenstander en dat gebeurde vandaag niet. Ook speelde de tegenstander vaak met 3 spitsen en wij hadden heel veel moeite om daar mee om te gaan.

De tweede helft liet hetzelfde beeld zien. De Alphense Boys probeerden aan te vallen en Voorschoten counterde er lustig op los. Onze keeper Aimane redde een paar keer op fabelachtige wijze. Toch werd de aansluitingstreffer gemaakt door Gi. Even was er hoop, maar kort daarop was het al weer 3-1. Over en uit.

Dit was typisch een wedstrijd die alle kanten op kon gaan. Vandaag viel het muntje de verkeerde kant op, maar de volgende keer kan het onze kant opvallen. Niets aan te doen jongens. Volgende keer beter.