• JO11 – 5 | Zelfs de scheids kan het niet bijhouden…

Vandaag mogen we naar het mooie complex van DSO afreizen. Om 09.45 uur begint onze wedstrijd. Wederom is het prachtig weer en kunnen we lekker in het zonnetje van een leuke pot voetbal genieten.

We weten dat deze tegenstander ook weet te scoren, want ze hebben de teller al eens op 20-0 gezet! Even aftasten dus voor de boys hoe deze jongens gaan spelen. Dat is misschien dan ook wel gelijk de reden dat we wat rommelig starten aan de wedstrijd. Weliswaar volledig op de helft van de tegenstander, maar we weten elkaar nog even niet te vinden. De score wordt weliswaar toch snel geopend door Ilias met een prachtige lob over de keeper!

We blijven hoofdzakelijk op de helft van de tegenstander voetballen en de boys weten het doel de eerste helft 8 keer te vinden. Gaandeweg de eerste helft komt het spel ook weer terug bij de boys. Ze gaan weer goed kijken en overspelen. Het veld wordt weer breed gemaakt en dat maakt het spel voor ons veel makkelijker. Achterin blijft alles potdicht doordat Jens goed alert ingrijpt en de bal weer de andere kant opstuurt!

Voor Sven is er weer niet veel te doen. De tegenstander sleept er in de eerste helft 1 corner uit. Het wordt voor Sven dus weer zo’n wedstrijd die zich hoofdzakelijk aan de andere kant van het veld afspeelt. Maar het team zou geen team zijn als ze Sven ook niet een leuke wedstrijd gunnen. Op de vraag of hij de tweede helft niet liever een keer wilde voetballen, maakte hij dankbaar gebruik! En zo vinden we Milan de tweede helft in het doel en Sven in het veld. En ook dat kan hij prima!

Stuk voor stuk spelen de boys weer een prima wedstrijd, tot aan het eindsignaal toe. De scheids had het tot de rust goed kunnen volgen, maar wist nu toch eigenlijk de stand niet meer. Maar deze verslaggeefster houdt het ook altijd goed in de smiezen. ‘Het is 0-18 scheids. Weet u dat zeker, kunt u dat bewijzen haha. Jazeker, met de namen van de spelers erbij als het moet ☺’!

Ilias 1x, Mees 2x, Mik 2x, Baran 2x, Mo 7x, Berke 4x.

Bedankt boys voor weer een heerlijke start van deze zaterdag!