• E1 verliest van Wilhelmus

De E1 van Alphense Boys is na de mooie zege van vorige week gestruikeld over Wilhelmus. De snelle voorsprong van de gasten werd niet meer uit handen gegeven. Binnen 7 minuten was het 0-2. Dat bleef zo.

Waren de roodwitten dan de minderen? In de eerste 10 minuten wel maar daarna golfde het spel op en neer. Keeper Milan moest verscheidene keren in actie komen om een grotere achterstand te verijdelen, maar aan de andere kant waren er misschien nog wel meer kansen.
    Joaquin, Mika en Deverell hadden een goal op hun slof. Het geluk dat daarbij ook nodig is was evenwel niet aan hun zijde.
    Het was een aantrekkelijke wedstrijd waarin beide ploegen hard werkten. Met Lucas als spelbepaler en Luca en Wouter als rots in de branding achterin werd er geknokt voor elke bal.
    Max was scherp en Kyan eiste in het midden veelvuldig de bal op en zette hierna dan een dreigende aanval op.
    Gila had pech en moest met een knieblessure afhaken. Ook Milan van E. was onfortuinlijk. Een dag voor de wedstrijd was hij op zijn stuitje gevallen en daarom moest hij langs de kant, tussen de warme billen van de moeders in de dug-out, toekijken.