• J011-4 wint 1ste bekerwedstrijd met dubbele cijfers!

  Onze eerste bekerwedstrijd is thuis tegen DOSR J011-04 en staat onder leiding van coach Zakaria en Danny. Om 8.30 uur verzamelen wij, het beloofd een mooie zonnige dag te worden.

  Vorige weken hebben onze Boys pittige oefenwedstrijden gespeeld. Ook tijdens de training is er flink gewerkt. Het nieuw gevormde team bestaat uit allemaal individueel goede spelers wat nog een eenheid moet worden. Een uitdagende taak voor de trainers/coaches Zakaria en Rabaah.

  De jongens stellen zich op, met Daan als aanvoerder. Opvallend is dat de tegenstanders flinke mannen zijn. Maar onze Boys zijn niet niet onder de indruk.

  De Boys beginnen gelijk goed. Even lijkt het erop dat het ''kluitjesvoetbal'' wordt. Maar door aanwijzingen van de coaches langs de lijn nemen de Boys netjes hun positie in en passen mooi naar elkaar over. Zo ontstaat er een mooi open spel en regent het doelpunten voor de Boys. Met 9 doelpunten gaan ze de rust in.

  In de rust geeft Zakaria nog wat aanwijzingen. En wordt de aanvoerdersband overgedragen aan Roan. Zinne Eddine komt met een briljante opmerking dat door vaak over te passen je niet moe wordt!

  In de 2de helft lijkt het erop dat de tegenstanders het opgeven. Doordat onze Boys te nonchalant gaan spelen weet een van de tegenspelers door te breken en scoort toch nog een doelpunt.

  De einduitslag is 15-1 winst voor de Boys. Het is prachtig om te zien dat het team langzaam een geheel wordt en dat de oefenwedstrijden geholpen hebben. De mannen beleven veel plezier met elkaar. En willen ook heel graag deze mooie voetbalochtend afsluiten met ''een winnaarslinger'' onder het applaus van het publiek.

  Voor donderdag staat de laatste oefenwedstrijd tegen RVC33 J011-1 op het programma. Zaterdag spelen we de 2de bekerwedstrijd thuis tegen ALPHIA J011-2.

  Miranda Sondorp