• Een goede start

De JO9-02 heeft een goede start in het bekertoernooi beleeft. Wij ontvingen zaterdag Rijnsburgse Boy JO9-02 voor de seizoen opening. Iedereen was aanwezig en had zin om de “wei” in te gaan. Wij hadden een goede voorbereiding gehad, maar het is altijd de vraag of het er ook uitkomt. Zeker met het warme weer. De Boys pakte de tegenstander goed aan. Rijnsburgse Boys kregen geen ruimte om te voetballen en de verdediging stond als een huis. De verdedigers hielden hun man voor hun en stonden dus achter de aanvaller. Met goede aanvallen stonden wij met rust met 2 – 0 voor (2x Adam).

De tweede helft gaf hetzelfde beeld. Druk zetten op de tegenstander en daarna met goede aanvallen doorgaan met scoren. Gi scoorde nog 2 keer en Aimane maakte de vijf compleet. Het ene tegendoelpunt kon de pret niet drukken. Eindstand 5-1

Goed gedaan jongens en op naar de volgende wedstrijd.