• Alphense Boys JO11-03 wint eerste bekerwedstrijd met ruime cijfers

Het seizoen is geopend voor JO11-03 de allereerste bekerwedstrijd thuis tegen RCL JO11-2.

Het is best vroeg maar qua temperatuur is het nu lekker om te spelen. De jongens krijgen de laatste aanwijzingen van Martijn en Dimitri. De vele toeschouwers staan ook weer langs de kant. Iedereen heeft er weer zin in! De wedstrijd kan beginnen!

In de eerste 30 seconden is de toon gelijk gezet door een openingstreffer van Thijs. Onze jongens zijn voetballend veel sterker. Ze weten elkaar te vinden en er worden mooie acties gemaakt en passes gegeven. Voor de toeschouwers is het heerlijk om naar te kijken. Het regent doelpunten. De eerste helft worden maar liefst 8 doelpunten gemaakt. Het is een leuke pot voetbal!

Na de rust gaat de tweede helft van start. Het lijkt of de jongens gewoon weer verder gaan waar ze zijn gebleven. Er worden maar liefst nog 5 mooie doelpunten gemaakt en 1 doelpuntje tegen. Helaas viel Yassin uit met een blessure.

Een winst voor Alphense Boys 13-1 met scores van
    Jesper (5x)
    Yassin (2x)
    Levy (3x)
    Bryan (1x)
    Thijs (2x)

Natuurlijk kunnen we niet scoren zonder mooie passes, voorzetten en acties. In de tweede helft kwam RCL nauwelijks over de middenlijn. De verdediging, stonden allemaal hun mannetje, in het middenveld en aan de buitenkanten zowel links als rechts werd er lekker gepasst en mooie voorzetten gegeven en voorin werd het prachtig afgemaakt! Het was echt een tikkie takkie spel.

Ik heb genoten van deze wedstrijd en van de jongens, plezier straalde het uit en elkaar gunnen van de bal! Top gedaan Boys!

Ik ben benieuwd naar de volgende wedstrijd, we mogen zaterdag naar Katwijk Quick Boys verwacht ons dan.