• JO13-3 - Alphen JO13-1

Met 2 nieuwe spelers, en een nieuwe benaming voor het team, zijn de mannen dit seizoen goed van start gegaan.

Na de winst van 2 oefenwedstrijden en een eerste plaatst op het thuistoernooi begint vandaag officieel het seizoen met de eerste bekerwedstrijd!

De mannen spelen vandaag thuis tegen Alphen JO13-1 (D1). Sam is geblesseerd en kan helaas niet mee doen, gelukkig komt hij zijn team wel aanmoedigen. De Boys beginnen goed en binnen 2 minuten scoort Rick! Al vrij snel volgt een tweede aanval maar het lukt helaas niet om deze af te maken. Dan rukt Alphen op richting onze helft maar er wordt goed verdedigd, doordat ze snel omschakelen verdrijven de Boys Alphen weer van onze helft.

Af en toe hebben de Boys wat moeite om elkaar te vinden, de bal wordt te ver vooruit gespeeld of juist te laat overgespeeld, hierdoor raken we de bal onnodig kwijt. We hebben aardig wat kansen voor het doel maar doordat we soms te snel willen wordt het niet afgemaakt. Dan gaat een mooie hoge bal van Kay over de keeper heen, het staat 2-0.

Drie pogingen achter elkaar die over, naast en op de paal gaan. Dan worden de kansen beloond met een schot van Anouar dat via de handen van de keeper erin gaat, 3-0!

De Boys zijn duidelijk de sterkere partij, de helft van de AB wordt nauwelijks betreden. De Boys creëren aardig wat kansen: een mooi schot van Anouar wordt door de keeper gestopt en ook Joran heeft 2 mooie pogingen op het doel. We gaan de rust in met 3-0.

Na de rust denken we even dat Alphen gevlucht is, het duurt zo lang voordat ze uit de kleedkamer komen dat zelfs de scheids polshoogte gaat nemen.

Na de aftrap gaan de Boys gelijk door naar het doel van Alphen, Anouar scoort 4-0. Nog geen minuut later staat de stand op 5-0 door een eigen doelpunt.

Ook de tweede helft speelt zich op de helft van Alphen af. Ralph scoort de 6-0. Niet lang daarna volgt een mooi doelpunt (van horen zeggen) van Kay, en daarmee staat de stand op 7-0!

Halverwege de tweede helft komt Alphen in de buurt van het doel maar het wordt niet écht gevaarlijk. Uiteindelijk weet Alphen toch te scoren, 7-1.

Dan is er een hele mooie combinatie van Senna en Ralph, maar de bal draait voor het doel langs. Het spel van de Boys verzwakt wat waardoor Alphen onze kant op komt. Gelukkig wordt het niet echt gevaarlijk en schakelen ze snel om.

Dan volgt het eindsignaal, de eerste wedstrijd winnen de Boys met 7-1!