• 1ste plek B2 divisie toernooi AFC'34

  Vandaag stond er voor onze B2 (J016 of J017-2) het toernooi op het programma bij AFC'34 in Alkmaar.

  Na de geflatteerde uitslag van de 1e wedstrijd na de vakantie (sommige hadden nog niet vol getraind) tegen Feyenoord konden onze jongens wel wat vertrouwen gebruiken.
  Daar hielp de prima wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen eredivisionist FC Volendam zeker aan mee. Er werd in het Kras stadion weliswaar met 4-1 verloren maar over het algemeen genomen was er een 100% verbetering ten opzichte van de wedstrijd tegen Feyenoord.

  Goed voorbereid na een volle trainingsweek dus naar Alkmaar. De poule waar de B2 in uitkwam bestond uit alleen maar 2e-jaars teams; AFC'34 B1 (2e divisie), Buitenboys B1 (4e divisie), De Zouaven B1 (4e divisie) en Hoofddorp (3e divisie).
  En wat was het een lekker toernooi voor onze jongens. Er werd bij vlagen uitstekend gevoetbald, er werd gecoacht, voor elkaar geknokt, gemotiveerd en niet geheel onbelangrijk de mannen hadden plezier in het spel. In, maar zeker ook uit buiten het veld is een mooi team aan het ontstaan.

  De uitslagen van de wedstrijden waren 1-0 tegen AFC'34, 3-0 tegen Buitenboys, 1-0 tegen De Zouaven en 0-0 tegen Hoofddorp.
  De 1ste plek werd dus ongeslagen en zonder tegengoals (klasse Bas en Emiel) veroverd en de beker ;-) kon mee naar huis.

  De stijgende lijn van de B2 van trainers Dave Huisman en Daniel van Son zit er in. Maandag weer oefenen, thuis om 20.00 uur tegen Zeeburgia. En dan volgende week zaterdag 20 augustus om 12.45 uur de 1e bekerwedstrijd tegen Sportlust '46 in Woerden.

  Succes jongens! Het belooft een mooi seizoen te worden.