• Er wordt even niet gevoetbald, maar dat betekent niet dat er niets gedaan wordt bij Alphense Boys. Leden van onze geweldige dagploeg zijn dagelijks in de weer met onderhoud. Zo vervangt Niek van Holstein (foto) de doelnetten op veld 1. Ook op andere plaatsen op ons complex is er volop werk aan de winkel.

  • Rudolph Isselt (zie foto onder dit bericht) is hard aan het werk met de metamorfose van onze keuken en snackhoek. Deze week hoopt hij het karwei af te hebben en hebben we een prachtige moderne keuken met heel veel bedieningsgemak.
  • John van Deenen (zie foto onderaan dit bericht) is al wéken bezig met alle zaken m.b.t. kleding. Alle bestellingen van de selectiespelers voor de trainingskleding is hij aan het verwerken, maar ook is hij bezig met sponsors die een jeugdteam willen aankleden voor het nieuwe seizoen.
  • Verder zijn alle wedstrijdtenues van de selectieteams gecheckt en weer in orde gebracht. Kortom, op de achtergrond zijn tal van Boysmensen aan het werk voor de start van het voetbalseizoen.
  • Alphense Boys 1 is volgende week donderdag het eerste team wat het seizoen begint en heeft dan om 20.00 uur de eerste training o.l.v. trainer Aad van den Berg.
  • Op maandag 1 augustus (over anderhalve week) starten dan de meeste jeugdselectieteams met hun trainingen.
  • In de laatste week van augustus tot half september zijn er open trainingen bij Alphense Girls, in alle leeftijdsgroepen. Alle meiden die een keer mee willen doen om te kijken of voetbal echt zo leuk is (ja!), zijn dan geheel vrijblijvend van harte welkom. De trainingstijden van de diverse teams worden medio augustus nog gepubliceerd. Mail voor meer informatie naar girls@alphenseboys.nl.
  • Alphense Boys ?? Sportlust ??46 is op dinsdag 9 augustus a.s. om 19.00 uur de openingswedstrijd van het tweede Frans Bahlmann Toernooi. Het is een herhaling van de finale van vorig jaar, die door Sportlust werd gewonnen.
  • Om 21.00 uur die avond gaat de tweede wedstrijd tussen ARC en De Jodan Boys. Op zaterdag 13 augustus spelen de verliezers om de derde plaats (14.30 uur) en de winnaars de finale (16.30 uur), die onder leiding staat van oud-profarbiter Roelof Luinge. Sportwethouder Michel du Chatinier reikt na afloop van de finale de prijzen uit.
  • Dogan Corneille (ex-hoofdtrainer Alphense Boys) gaat komend seizoen aan de slag bij eredivisionist Willem II. De 42-jarige hoofdtrainer van Noordwijk wordt tweede assistent-trainer in Tilburg. Corneille blijft ook hoofdtrainer bij v.v. Noordwijk en gaat beide functies met elkaar combineren. Hij stopt dus met zijn werkzaamheden in de jeugdopleiding van Feyenoord.
  • Alphense Boys o16 (B2) start het oefenprogramma op zaterdag 6 augustus met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord o16 (thuis om 15.00 uur) en drie dagen later (dinsdag 9 augustus) oefenen ze om 18.30 uur in het Kras stadion tegen FC Volendam o16. Een lekker en uitdagend begin van het seizoen!
  • De teller van de inschrijvingen voor de herfsttoernooien bij Alphense Boys staat nu al op 74.
  • Voor de kersttoernooien (nog héél ver weg) zijn nu al 57 inschrijvingen binnen.


   Voetbalvakantieweek bij Alphense Boys op 8, 9, 11, 12 augustus! 

   Tijdens de zomervakantie organiseert Alphense Boys in samenwerking met voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek een voetbalvakantieweek voor jeugdspelers uit Alphen aan den Rijn en omgeving. Er is een 4 daags- en een 2-daags- programma op 8, 9, 11, 12 augustus in Alphen aan den Rijn. Het programma start om 09.30 uur en eindigt 15.30 uur.
   Inschrijven kan via de website www.decompletetechniek.nl
   Tijdens deze week staat plezier voorop, maar kinderen maken ook een grote stap in hun voetbalontwikkeling.  Het programma bestaat uit techniektraining, spelvormen, loopcoördinatie, partijvormen, voetbalcircuit en natuurlijk een toernooi.  Kinderen ontwikkelen een betere voetbalcoördinatie en snelheid; verbeteren de basistechnieken passen, aannemen en afwerken onder druk van een tegenstander. Daarnaast leren ze aanvallen, verdedigen en omschakelen binnen afwerkvormen en partijspelen. En natuurlijk zijn er ook leuke spelvormen  zoals voetvolley, penalty-king en dropkikker. Alle jeugdspelers uit de regio vanaf 6 jaar zijn van harte welkom. Het maakt niet uit bij welke vereniging ze spelen en ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom.  Het 4-daagse programma kost 99 euro, het 2-daagse programma kost 59 euro.  Inclusief lunch.
   Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek bestaat bijna 10 jaar, werkt in West- en Zuid-Nederland, geeft voetbalcursussen, organiseert voetbalevenementen en ondersteunt bij voetbalverenigingen kader, trainers, keepers en trainers .
   De Complete Techniek is gevestigd in Alphen aan den Rijn en eigendom van Dennis van den IJssel. Eerder trainer/coach bij Ajax en ADO Den Haag, in bezit van TC 1 en op dit moment hoofdtrainer van Hoofdklasser Jodan Boys uit Gouda.