• Talentendag 2017

  Voetbalvereniging Alphense Boys organiseert met ondersteuning van Feyenoord Academy op woensdag 1 maart 2017 (voorjaarsvakantie) de 

  TALENTENDAG 2017

  Ben jij een talentvolle voetballer en vind je écht dat je goed genoeg bent om in te stromen in de jeugdopleiding van Alphense Boys, beantwoord dan zorgvuldig de vragen hieronder en meld je aan voor deze talentendag. Je krijgt daarna persoonlijk bericht of jouw inschrijving door Alphense Boys wordt geaccepteerd.

  Check eerst goed of je in de week van 1 maart wel vrij hebt van school!

  Inschrijven betekent niet automatisch dat je op de talentendag van Alphense Boys mag komen. Afgelopen jaren kwamen er te veel jeugdspelers op onze talentendag af die onvoldoende talent hadden voor het niveau waarop de jeugdteams spelen, of veel te ver weg woonden en alleen een leuke training wilden meemaken.

  Meedoen aan onze talentendag betekent dat je graag bij Alphense Boys wil komen voetballen als je door ons goed genoeg wordt beoordeeld. Je moet volgens onze trainers werkelijk tot de beste spelers van jouw geboortejaar behoren én nu al op een goed niveau spelen. 

  Wij adviseren je om jouw club (trainer, coördinator, bestuur) te informeren als je hebt ingeschreven voor deze talentendag. Zij kunnen je niet verbieden om hieraan mee te doen; daar zijn regels van de KNVB over. Als jouw aanmelding wordt geaccepteerd door Alphense Boys, stellen wij jouw club hiervan op de hoogte.

  Als je op de talentendag een goede indruk maakt, kom je in aanmerking voor een stageperiode bij het selectie-elftal van jouw geboortejaar. Ook daar informeren wij dan jouw huidige club over.

  Wij gaan uit van een maximale reistijd van 30 minuten en verwachten dat je het vervoer naar Alphen aan den Rijn (drie trainingen per week) zelf kunt regelen, wanneer je uiteindelijk wordt aangenomen. Als dit niet het geval is, heeft aanmelding voor de talentendag geen zin.

  Programma Talentendag RJO Alphense Boys - Feyenoord Academy

  Woensdag 1 maart  2017

  - 10.00-11.30 uur geboren in 2002, 2003 en 2004
  - 12.30-14.00 uur geboren in 1999, 2000 en 2001
  - 14.30-16.00 uur geboren in 2005 t/m 2010
  Voor keepers gelden dezelfde tijden.

  De inschrijving sluit op zondag 26 februari 2017.

   

 • Aanmelden

  Vul het formulier volledig in en druk daarna op 'Aanmelding versturen'.

   

 • Aanmelding versturen