Startpagina | Mijn Alphense Boys | Teambeheerder | AanmeldenMeer info over RSS feeds?

Wedstrijden 25-6-2016


ND2< Wieldrecht ND18-1
ND1< Jonathan ND16-2
NE-TOP< Future Talent 2006Afgelast

< Thuis wedstrijd
> Uit wedstrijd

Woensdagnieuwtjes
Paul Bahlmann | Geplaatst 26 juli 2011 | aangepast 27 juli 2011 | 2664 | Gelezen 4262 Reacties 0
Foto

De oude en gammele  'tram-hokjes'  van Alphia, die op veld 4 als dug-out fungeren, worden de komende weken opgekalefaterd door Rudolph Isselt en Kees Hogervorst (zie foto onder waarbij duidelijk blijkt hoe Rudolph de taken heeft verdeeld....!). We zijn benieuwd wat zij ervan maken. In ieder geval zit of sta je er droog als het regent. Lees verder voor de woensdagnieuwtjes.

 

 • Morgen (donderdagavond 28 juli) om 20.00 uur start de A-selectie van Alphense Boys de voorbereiding voor seizoen 2011-2012 o.l.v. Dogan Corneille met zijn assistent Ronald Ermes en Boris van Es (trainer/coach 2e elftal)
 • Zondag staat er gelijk al een trainingsdag voor de A-selectie op het programma, waarin er twee keer getraind wordt met een lunch tussendoor.
 • Diverse A2 spelers van het afgelopen seizoen moeten nog hun spelerstas + trainingpak inleveren:
 • Mohamed Yahiaoui, Roy van Duijkeren, Stefan van Vlijmen, Zakaria Issarti, Etienne Moussant, Hicham de Wit, Solaiman Talhaoui, Darryl Prent en Sahim Zarifi. Dat kan iedere avond rond 19.00 uur bij Alphense Boys. Leg een briefje met jouw naam erin en doe het z.s.m.
 • Maandag 1 augustus begint het 3-daagse voetbalfeest van De Complete Techniek. Dat organiseren ze op de velden van Alphense Boys maar heeft verder niets met Alphense Boys te maken. Heb je niks te doen en wil je drie volle dagen lekker voetballen, kijk dan op www.decompletetechniek.nl en meldt je aan.
 • Maandag 1 augustus starten de trainingen van diverse jeugdselectieteams van Alphense Boys (A1, A2, B1, B2, C1, C2, D1 en D2) gevolgd door oefenwedstrijden op zaterdag 6 augustus.
 • De herfsttoernooien van Alphense Boys (17 t/m 21 oktober) zijn al bijna vol geboekt. De aanmeldingen waren zelfs zo groot dat we op enkele dagen een extra poule hebben gemaakt en we dus op drie velden spelen. Voor het D1 toernooi op dinsdag 18 oktober zoeken we nog drie deelnemers en voor het C1 toernooi op woensdag 19 oktober ook nog drie deelnemers. Alle andere toernooien zitten vol (maandag 17 oktober voor de C2, dinsdag 18 oktober voor de E-Top, woensdag 19 oktober voor de D3, donderdag 20 oktober voor de D2 en vrijdag 21 oktober voor de F1 en E3)
 • Zelfs de kersttoernooien (28 december t/m 6 januari) lopen al aardig vol. Teams die geïnteresseerd zijn kunnen kijken op www.trainerssite.nl bij 'toernooien' . Daar staan onze advertenties.
 • We willen op de velden 3 en 4 graag twee buitenbankjes zetten naast de dug-outs voor de trainers en begeleiders. Wie heeft zoiets nog staan en wil ze aan Alphense Boys schenken? Een driezitsbankje is al prima. Bij voorkeur onderhoud vriendelijk (hout of ijzer)
 • Op veld 3 (oude hoofdveld van Alphia)  zijn de oude dug-outs van Alphia verwijderd. Dat waren van die 'kelder-dugouts' die bij een beetje regen onder water stonden. We hebben nieuwe moderne dug-outs besteld zodat ook dit prachtige omrasterde veld perfect speelomstandigheden heeft.
 • Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de Alphense Boys Agenda voor onze jeugdspelers. Die wordt bij de eerste training van het nieuwe seizoen uitgedeeld. Het belooft weer een prachtig exemplaar te worden, met veel foto’s uit het afgelopen jaar. Dus ook dit jaar hoef je geen schoolagenda te kopen, want die krijg je van Alphense Boys.
 • Wesley Kamping kan door veranderende werkomstandigheden toch niet de functie van scheidsrechterscoördinatie van de E en F-scheidsrechters op zich nemen. We zoeken dus een opvolger voor hem die o.a. zorg draagt voor de wekelijkse aanstellingen van de scheidsrechters voor onze F en E-wedstrijdjes. Interesse? Mail dan even naar: Paul.Bahlmann@hetnet.nl
 • Allard Lindhout en Ingmar Oostrom zijn twee scheidsrechters die jàrenlang de herfsttoernooien en de kersttoernooien van de jeugdselectieteams van Alphense Boys floten. Dat niveau zijn ze nu ontstegen. Allard is aan het doorbreken in het betaalde voetbal en Ingmar (ook trainer/coach van Unio D1) is onlangs gepromoveerd naar de landelijke lijst. Hij zal dus op het hoogste landelijke amateur niveau wedstrijden gaan fluiten terwijl hij nog maar 22 jaar is.
 • In deze zomerperiode zit onze onvolprezen dagploeg niet stil. Op diverse fronten zijn ze bezig met onderhoud. De doelnetten van alle verplaatsbare doelen zijn door Thom den Daas weer gerepareerd of vervangen, nieuwe reclameborden zijn opgehangen, beschadigingen in de nieuwe kleedkamers zijn bijgewerkt enz. Het is dan ook niet voor niets dat er ergens in de gang van de kleedkamers deze fotolijst wordt opgehangen.
 • Voor het komende seizoen zoeken wij nog mensen die 1x per maand of 1x in de twee maanden een dagdeel op zaterdag achter de bar willen helpen. Dat kan van 08.00 tot 13.00 uur of van 13.00 uur tot 18.00 uur. Ook voor de doordeweekse avonden zoeken wij nog mensen die achter de bar willen staan. Reacties naar: anniekipuw@casema.nl
 • Deze week worden door Thom den Daas (dagploeg) weer 7 nieuwe fotolijsten opgehangen in de kleedkamergang. Wij rekenen erop dat iedereen er op toeziet dat er geen losse ballen in de kleedkamergang komen waardoor de lijsten kunnen beschadigen. Hier onder de foto's van de nieuwe collages.

 

 

 

 • In de week van 8 t/m 12 augustus wordt het traditionele vakantiespel gehouden in Alphen a/d Rijn, waar 1600 kinderen en 500 vrijwilligers aan meedoen. In die week verzamelen ze steeds op de parkeerplaats bij Alphense Boys. Daarom is de Sportlaan in die week afgesloten van maandag tot donderdag van  07.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag (slotdag) van 07.30 tot 13.00 uur en van 17.00 tot 19.00 uur. Alle ouders die hun kinderen komen brengen voor de trainingen bij Alphense Boys moeten daar dus rekening mee houden want kunnen met hun auto de parkeerplaats niet bereiken. De spelers (en trainers) die aan het eind van de middag moeten trainen zullen dus steeds een stukje moeten lopen. Parkeren bij de bowling is dan het handigste.
 • Per direct kunnen alle trainers/leiders of beheerders van de teampagina op de website, weer een toegangscode aanvragen. Velen zijn u inmiddels voorgegaan!  Klik op 'teaminformatie' en daarna op 'aanmelden'. De rest wijst zich vanzelf. Het kan even duren voordat u de code krijgt omdat onze webmaster immers ook weleens met vakantie gaat!
 • Op dinsdagavond 16 augustus worden er bij Alphense Boys vijf oefenwedstrijden gespeeld, waaronder het 1e elftal. Op alle vijf de wedstrijden stonden top-amateurscheidsrechters waarvan er echter vier hun toezegging moesten terugnemen, omdat ze op diezelfde avond voor de KNVB moeten fluiten omdat de standaardteams van de 2e t/m de 4e klasse dan de eerste wedstrijd van de districtsbeker afwerken. Na veel bellen en mailen komen we nu nog één scheidsrechter tekort. Welke scheidsrechter heeft die avond géén aanstelling en wil ons helpen? Graag een mailtje naar: Paul.Bahlmann@hetnet.nl
 • Op zondag 11 september organiseert voetbalschool De Complete Techniek van 09.30 tot 11.00 uur een gratis clinic bij Alphense Boys. Dit is echt voor iedere jeugdvoetballer een aanrader. Twee weken later (zondag 25 september) begint dan de échte cursus (12 x) waar je je voor moet inschrijven. Ook voor de gratis clinic moet je je even aanmelden op: www.decompletetechniek.nl
 • Wist u dat de Huttenbouwweek die volgende week weer gehouden wordt in Alphen a/d Rijn, 38 jaar geleden (in 1973) is opgericht door voornamelijk Alphense Boys leiders en trainers?

 

 

 

Programma Alphense Boys 1 voor seizoen 2011-2012

 

20-8  Sportlust  – Alphense Boys (Beker)

23-8  DSO  -  Alphense Boys 1 (Beker)

30-8  SJC  (Beker)  thuis

4-9  Alphense Boys  - ADO 20 (comp)

11-9  Feyenoord - Alphense Boys

18-9  Elinkwijk - Alphense Boys

25-9  Alphense Boys – RKAVV

2-10  De Zouaven -   Alphense Boys

9-10  Alphense Boys – HFC 

16-10  Leonidas - Alphense Boys

23-10  inhaal/Beker

30-10  Alphense Boys – AFC ’34

6-11  DHC - Alphense Boys

13-11  Alphense Boys – Nieuwenhoorn

20-11  Westlandia - Alphense Boys

27-11  inhaal/Beker 

4-12  Alphense Boys – Purmersteijn

11-12  Chabab - Alphense Boys

Reageren op dit item is helaas niet mogelijk
AB-Voetbalshop

Klik hier voor de AB-Voetbalshop en bestel al uw spullen online

Sponsoren

Kicksshop

Klik hier voor de AB-fanshop en bestel al uw spullen online

Ledenvoordeel

Infolijn

Gaat mijn wedstrijd door? Is de training afgelast?

Bel de infolijn : 0172-476616.

Welkom

zondag 26 juni 2016
U bent bezoeker 608. (589 uniek). Tevens bezochten 4 aangemelde leden onze site.