Startpagina | Mijn Alphense Boys | Teambeheerder | AanmeldenMeer info over RSS feeds?

Wedstrijden 25-6-2016


ND2< Wieldrecht ND1
ND1< Jonathan ND1
NE-TOP< Future Talent 2006Afgelast

< Thuis wedstrijd
> Uit wedstrijd

Woensdagnieuwtjes
Paul Bahlmann | Geplaatst 12 juli 2011 | aangepast 13 juli 2011 | 2654 | Gelezen 3770 Reacties 0
Foto

John van Deenen helpt de laatste weken Simon Duin met alle zaken betreffende kleding. De laatste dagen is John bezig geweest met de inventarisatie van alle trainingspakken en tassen van de jeugdselectieteams. Lees verder voor de woensdagnieuwtjes.

 • In de vacature van trainer/coach van Alphense Boys A1 is bijna voorzien. Inmiddels zijn er vijf gesprekken geweest met prima kandidaten. Waarschijnlijk volgt er vrijdag meer nieuws (kijk dan op de website)
 • Op zondag 14 augustus wordt bij Alphense Boys het eerste pupillentoernooi gehouden van de G12 clubs (dat zijn 12 grote verenigingen die op bepaalde terreinen samenwerken) Het toernooi voor de Fjes loopt dan van 09.00 uur tot 12.20 uur en de Etjes spelen van 13.00 tot 16.20 uur.
 • Deelnemende Alphense Boys F-teams zijn: F1, F2, F3, F4, F5, F6 en F7
 • Deelnemende Alphense Boys E-teams zijn: E1, E2, E3, E4, E5, E6, en E7
 • Wesley Kamping is namens Alphense Boys bezig om scheidsrechters voor deze toernooien te zoeken. Wie vindt het leuk om op zondag 14 augustus deze pupillenwedstrijdjes te fluiten? Mail dan even naar: wesley@wesleykamping.nl
 • In deze dagen wordt er volop onderhoud gepleegd bij Alphense Boys. Alle doelen en trainingsdoelen krijgen weer een wit verflaagje.
 • De kantinevloer is door Rudolf Isselt in de was gezet en ligt er weer prima bij.
 • Alle ballenrekken zijn weer aangevuld en voorzien van goede trainingsballen.
 • Kortom, iedere dag worden er tal van klusjes gedaan bij Alphense Boys om klaar te zijn voor het nieuwe voetbalseizoen.
 • Per direct kunnen alle trainers/leiders of beheerders van de teampagina op de website, weer een toegangscode aanvragen. Klik op 'teaminformatie' en daarna op 'aanmelden'. De rest wijst zich vanzelf.
 • Vlak na de zomer gaat een groep oud Boys voetballers de mogelijkheid bekijken of het mogelijk is om 7 tegen 7 voetbal (op een half veld) bij de Alphense Boys op te starten. Landelijk is er volop enthousiasme met deze ontwikkeling en ook bij de Boys zijn er signalen dat deze vorm van voetbal kans van slagen heeft. Het gaat hierbij om twee competities (voor- en najaar) en men gaat mogelijk spelen op de vrijdagavond. Heb je interesse om mee te doen (spelen of in de organisatie), mail dan naar wilfredderooij@gmail.com en je krijgt een uitnodiging voor een bijeenkomst die eind augustus zal plaatsvinden.
 • In de kleedkamers van Alphense Boys zijn per team alle tassen en trainingspakken keurig op maar gerangschikt. Als de jeugdselectieteams op maandag 1 augustus beginnen kunnen ze gelijk hun spullen voor het nieuwe seizoen even passen en meenemen.
 • Foto bij bericht
 • Mike Bavelaar (komt van ADO Den Haag D2 en gaat in Alphense Boys D1 spelen) is terug van een prachtige (afscheids)trip met ADO Den Haag D2 naar Tsjechië. Ze speelden daar een groot internationaaltoernooi (30 teams) en legden beslag op de 4e plek.
 • Jimmy Crawfurd krijgt het druk. Naast het trainen en coachen van de A2 traint hij ook de zaterdag 1 en nu gaat hij ook nog de E1 trainen op maandag en woensdag.
 • Het bestuur van Alphense Boys heeft afgelopen seizoen veel werk gemaakt van de inning van achterstallige contributies. De laatste groep leden die desondanks nog steeds een betalingsachterstand heeft, wordt deze week middels een brief in de gelegenheid gesteld om hun contributie over het afgelopen seizoen (i.c. de afgelopen seizoenen) alsnog te voldoen. De brief gaat vergezeld van de openstaande rekeningen. Betaling dient voor 1 augustus te geschieden. Wie in gebreke blijft, krijgt een verbod om aan trainingen en wedstrijden deel te nemen.
 • Op 1 juli jl. is officieel het nieuwe verenigingsjaar van start gegaan. Leden die al in het eerste kwartaal niet aan hun contributieverplichting voldoen, zijn per 1 september niet speelgerechtigd. Totdat hun betaling binnen is, wordt hen niet langer toegestaan om deel te nemen aan trainingen of wedstrijden.
 • Kijk voor een beschrijving van het actuele contributiebeleid bij ‘Lid worden’, in de linker menukolom op de homepage van de Boyssite.
 • Alphense Boys Business Club houdt op woensdag 7 september a.s. 16.30 uur zijn eerste Sportcafé van het nieuwe seizoen. Dit is een bijeenkomst voor sponsors van Alphense Boys. Hoofdgast is trainer Niek Oosterlee van Rijnsburgse Boys. Hij zal – onder het motto ‘Op weg naar de top’ - door een reporter van Alphen Stad FM worden ondervraagd over zijn carrière in het voetbal. Ook zal aandacht worden geschonken aan de Stichting Huize Kakelbont, en die middag wordt de nieuwe ABBC-brochure gepresenteerd.
 • Ook de Club van Honderd is bijna klaar voor de start van het nieuwe seizoen. Op zaterdag 3 september is er ’s middags vanaf 15.30 uur een bijeenkomst voor de leden (en hun partners!). Wat de CvH-bestuurders dit keer als evenement hebben bedacht, wordt medio augustus bekendgemaakt. De leden van de Club van Honderd krijgen dan de officiële uitnodiging in de bus. U kunt nog lid worden van de Club van Honderd. Lees de info op de site.
 • Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de Alphense Boys Agenda voor onze jeugdspelers. Die wordt bij de eerste training van het nieuwe seizoen uitgedeeld. Het belooft weer een prachtig exemplaar te worden, met veel foto’s uit het afgelopen jaar. Dus ook dit jaar hoef je geen schoolagenda te kopen, want die krijg je van Alphense Boys.
 • Ook de nieuwe presentatie- annex seizoengids is bijna klaar om gedrukt te kunnen worden. Hierin onder meer een vooruitblik op het nieuwe seizoen van Alphense Boys 1 in de hoofdklasse en veel praktische informatie over de club. De seizoengids is medio augustus klaar en dan voor ieder lid te verkrijgen in het clubhuis.
 • Aan het begin van het nieuwe seizoen worden via de leiders van de jeugdteams en de aanvoerders van de seniorenelftallen de lidmaatschapspasjes van Alphense Boys uitgedeeld. Met deze pasjes kan bij een aantal sponsors ledenvoordeel worden gekregen. Ook heb je het pasje nodig om wedstrijden van Boys 1 te bezoeken, zonder dat je dan entreegeld hoeft te betalen.

Externe scouting

De KNVB heeft enkele bepalingen vastgelegd m.b.t. externe scouting (zie onder). Alphense Boys werkt al exact volgens de onderstaande afspraken. Wij hopen dat deze afspraken door alle clubs worden nagekomen zodat irritaties achterwege blijven.

 

Met ingang van het seizoen 2011/‟12 zijn de reglementen omtrent externe scouting gewijzigd. Voorheen was een lid voor het deelnemen aan een activiteit (training of wedstrijd) bij een andere vereniging verplicht om hier toestemming van de eigen vereniging voor te krijgen. In de praktijk werd deze toestemming vaak niet gegeven en werden leden buiten de eigen vereniging om benaderd. Met ingang van dit seizoen is deze beperking komen te vervallen. De bepalingen voor het huidige seizoen zijn als volgt:
1. Verenigingen die leden van andere verenigingen willen uitnodigen zijn verplicht zich schriftelijk te melden bij de vereniging waarvoor het lid speelgerechtigd is.
2. Verenigingen die een dergelijke uitnodiging ontvangen zijn verplicht dit door te geven aan het betreffende lid, welke vervolgens zelf kan bepalen of hij/zij hierin geïnteresseerd is.
3. Wanneer het lid interesse heeft, is de vereniging waarvoor hij/zij speelgerechtigd is verplicht toestemming te geven.
Uiteraard kunnen de activiteiten bij andere verenigingen niet oneindig zijn en mogen deze niet ten koste gaan van de activiteiten bij de eigen vereniging. Om tot goede afspraken te komen worden jaarlijks richtlijnen gepubliceerd in het bewaarnummer.
Indien een vereniging schuldig wordt verklaard aan overtreding van één van de drie bepalingen leidt dit per individueel geval tot de boete zoals in onderstaand schema staat opgenomen. Omdat de externe scouting vooral op gang komt in de periode maart tot en met mei is de strafmaat per seizoen vastgesteld. Alle individuele overtredingen in één seizoen worden op dezelfde wijze gestraft. Wanneer een vereniging het volgende seizoen wederom in overtreding is, wordt de boete verhoogd en wordt er een voorwaardelijke straf aan het bestuur opgelegd. Zij zijn het immers die verantwoordelijk zijn voor het handelen van hun vereniging. Indien een vereniging voor het derde opeenvolgende jaar in overtreding is, wordt de voorwaardelijke straf omgezet in een onvoorwaardelijke functieontzegging.
 

Overtreding

Strafmaat

Eerste seizoen in overtreding

€ 50,- boete per overtreding*

Tweede seizoen in overtreding (binnen 1 jaar na eerste uitspraak)

€ 75,- boete per overtreding* + 1 jaar voorwaardelijke functieontzegging voor de betreffende functionaris en/of één of meerdere bestuursleden (verantwoordelijk voor jeugdvoetbal)

Derde seizoen in overtreding (binnen 1 jaar na tweede uitspraak)

€ 100,- boete per overtreding* + 1 jaar onvoorwaardelijke functieontzegging voor de betreffende functionaris en/of één of meerdere bestuursleden (verantwoordelijk voor jeugdvoetbal)

 
* Het totaal van meerdere boetes kan binnen 1 seizoen per leeftijdsklasse van een vereniging niet uitkomen boven € 1000,-.

Reageren op dit item is helaas niet mogelijk
AB-Voetbalshop

Klik hier voor de AB-Voetbalshop en bestel al uw spullen online

Sponsoren

Kicksshop

Klik hier voor de AB-fanshop en bestel al uw spullen online

Ledenvoordeel

Infolijn

Gaat mijn wedstrijd door? Is de training afgelast?

Bel de infolijn : 0172-476616.

Welkom

zaterdag 25 juni 2016
U bent bezoeker 198. (197 uniek). Tevens bezochten 13 aangemelde leden onze site.