• Zaterdag 1 zoekt grensrechter en verzorger

    "Het grote geraamte staat", zegt John Cuvelier, die volgend seizoen samen met Ron Martin,  zaterdag 1 gaat trainen. "We hebben nog een paar spelers nodig en dan is de selectie rond." Over de kwaliteit van zijn groep is hij meer dan tevreden. "Ik zou haast zeggen, een ongekend hoog niveau." Op de archief foto Thijs de Roy van Zuydewijn die ook weer terugkomt naar Alphense Boys en o.a. bij Feyenoord speelde. Hieronder de spelers die al hebben toegezegd in het zaterdagteam van Alphense Boys te komen spelen. Er lopen nog wat gesprekken, maar er moeten dus nog ± 4 spelers bijkomen.

    Alphense Boys zaterdag 1 2018-2019

    1. Delano Kip

    2. Ruben Rietdijk

    3. Dylan Kooistra

    4. Yassin Amtyi

    5. Donovan Olivieira

    6. Jari van Veen

    7. Rick Antoni

    8. Angelo Roosberg

    9. Anthony Roosberg

    10. Sontjie Roosberg

    11. Saad el Boutaybi

    12. Jesse Boateng

    13. Thijs de Roy van Zuydewijn

      Opvallend is dat veel ‘verloren zonen’ volgend seizoen terugkeren: jongens die vroeger in jeugdselecties van Alphense Boys speelden en na diverse omzwervingen hun heil weer bij de roodwitten zoeken. "Dat zijn spelers die destijds door BVO’s en andere club zijn weggeplukt, maar daar hun draai niet konden vinden of gewoon weer bij Alphense Boys willen spelen omdat ze daar goede herinneringen aan hebben. In elk geval zijn het stuk voor stuk spelers die over veel talent beschikken. Ik vind dat we met dit materiaal direct moeten kunnen doorstoten naar de derde klasse." Op de archief foto hieronder Delano Kip, ook een speler die langdurig in de jeugdopleiding van Alphense Boys speelde en na wat omzwervingen graag weer terugkeert naar Alphense Boys ren zijn ''oude trainer''.

     

  • Wat verder opvalt is dat geen van de huidige 019-1-spelers Cuveliers gelederen komen versterken. “Helaas moeten we van de KNVB beginnen in de vierde klasse en dat heeft veel deze jongens geen aantrekkingskracht. Ik begrijp dat, maar vindt het natuurlijk ook jammer.”

    Cuvelier zegt verder: “Alle faciliteiten zijn voor deze groep perfect geregeld. Denk aan kleding als  trainings- en wedstrijdtenue, spelen op het hoofdveld op zaterdag en op dinsdag en donderdag op kunstgras trainen. De staf moet nog op een aantal plekken worden ingevuld. We zoeken nog een assistent-scheidsrechter en een verzorger. Het is de bedoeling dat de verzorger er elke zaterdag bij is en optioneel op trainingsavonden. Ook kunnen we nog een paar spelers gebruiken. Mensen die denken hiervoor in aanmerking te willen komen kunnen contact opnemen met Paul Bahlmann (Paul.Bahlmann@hetnet.nl)