• 'Storing' voetbalplaatjesactie

    Misschien is het u al opgevallen: van drie Boys-spelers zijn wel héél véél voetbalplaatjes in omloop, terwijl de foto’s van hun teamgenoten nergens zijn te vinden... De organisatie van de Hoogvliet-actie ging op onderzoek uit en ontdekte dat er inderdaad iets is misgegaan. Van de JO15-1, MO11-1 en JO10-4 zijn maar van één speler voetbalplaatjes gedrukt, namelijk van Jelle Hak, Daily Sion en Jay-Dean Hoogdorp. En dan nog veel te veel ook. Van alle andere spelers uit deze teams zijn géén plaatjes gedrukt.

    Woensdagmiddag zijn de coördinatoren van de actie bij Alphense Boys hiervan op de hoogte gesteld. De organisatie heeft allereerst excuses aangeboden voor deze gang van zaken. Ook is een oplossing bedacht. Op dit moment worden de voetbalplaatjes van de drie genoemde teams alsnog gedrukt. Zodra ze gereed zijn, worden deze plaatjes bij Alphense Boys afgeleverd. Op een nog nader te bepalen datum houden we een ruilmiddag. Je kunt dan de plaatjes van Jelle, Daily en Jay-Dean omwisselen tegen de plaatjes van de andere spelers uit hun teams.

    Bewaar alle plaatsjes die je van Jelle, Daily en Jay-Dean hebt gespaard dus goed. Je kunt ze dan binnenkort bij Alphense Boys inwisselen. Nadere informatie over deze ruilmiddag volgt!