• Keepersclinic van Feyenoord bij Alphense Boys

    Op dinsdagavond 3 april a.s. wordt de eerder afgelaste keepersclinic van Feyenoord georganiseerd op de twee kunstgrasvelden van Alphense Boys. Het zal een top avond worden die speciaal georganiseerd wordt voor alle keepers van de o10 t/m o15 (geboren 2003 t/m 2008) van Alphense Boys en de clubs waarmee Alphense Boys samenwerkt (ASW, avv Alphen, Esto, Nieuwkoop, DOSR en FC VVC). Op de foto boven een nog jonge keeper Jari van Veen.

     

  • Maar liefst 80 jeugdkeepers hebben zich opgegeven en we krijgen (naast de vier Feyenoord trainers (Oscar Moens, Arjan v/d Kaj en Tim v/d Linden o.l.v. Patrick van Seeters) de hulp van de keeperstrainers van de genoemde amateurverenigingen.

    We verwachten de jeugdkeepers om 18.30 uur bij Alphense Boys. Om 18.45 uur starten we dan met de gezamenlijke warming-up en vanaf 19.00 uur beginnen we de circuitvorm op veld 1 en 2 waarbij de keepers zes verschillende oefenvormen aflopen en daar steeds een andere keeperstrainer ontmoeten.

  • We verwachten om 20.00 of 20.15 uur klaar te zijn. Na afloop is er voor alle keeperstrainers van de amateurclubs, binnen in de kantine gelegenheid tot het stellen van vragen en zal Patrick van Seeters ook nog even terugblikken op deze avond. Hieronder een foto van een nog jonge Tim v/d Linden die toen keeper was van Alphense Boys D1 tegen Ajax D1. Als u goed kijkt kunt u Frank De Boer als beginnende trainer van Ajax langs de lijn zien staan.