• Alphense Boys MO13-1 - VEP MO13-1

    Vandaag staat de wedstrijd tegen VEP op het programma, de nummer 1 in de competitie.
    Helaas kan Pien door een blessure niet mee doen, is Faye B. afwezig en is Alysha nog ziek. Sophie en Indy konden gelukkig invallen zo hadden we toch wat wissels.

    De meiden zijn gedreven vandaag. En na het fluitje begint de wedstrijd. De meiden zetten goed druk en al gauw is er een uitbraak van Sophie maar helaas strandt deze bij de verdedigers van VEP. Na wat geklungel op het middenveld schiet de bal door 0-1 ((grrr).

    Na het uitnemen ligt de 0-2 er ook snel in. De kopjes gaan ondanks de 0-3 en 0-4 niet hangen. En na wat kleine veranderingen van Kim begint het te lopen. Helaas moet Roos worden gewisseld. Zij stootte haar hoofd tegen de paal en kon de wedstrijd niet meer hervatten. Indy zal gaan keepen zodat Kristina weer op haar vertrouwde plek komt te staan voor Ro-ann. Met goed spel van Floor en Riva komt de bal bij Sophie die voor de 1-4 zorgt. En met een goede Tanja en Yassira die door voetballen kan Sophie de 2-4 maken met een mooi schot van buiten de 16. Nu voelen we ons door de 2 doelpunten gesterkt. Helaas fluit de scheidsrechter voor rust.

    We beginnen de 2de helft super en met een rush van Sophie die hem ook nog eens goed voorgeeft. Yassira schiet de 3-4 binnen (Yes Yassira daar is je doelpunt!) De vermoeidheid slaat nu toe en dat is te zien aan het spel. We zijn slordig in duel en zo loopt VEP van 3-5 naar 3-7. Maar het laatste doelpunt is voor ons 4-7 tegen de nummer 1 die al langer samen spelen en gemiddeld ook ouder/groter zijn. Al met al een super goede uitslag.

    Yassira, Kristina, Faye, Estella, Ro-aan, Tanja, Riva, Razia, Floor, Roos, Klauwdia, Daisy de trainers en de technische staf zijn super trots op jullie hoe jullie vandaag hebben gespeeld. Ga zo door! Indy en Sophie bedankt voor de inzet en het harde werk. Grote dank aan onze mega Supporter Pien voor het steunen van je team ondanks je blessure.