• Alphense Boys JO15-4 - Voorschoten ‘97 JO15-5

Vandaag de wedstrijd tegen Voorschoten, de gasten trappen af, Kay is nog geblesseerd, Gijs en Joppe beginnen op de bank.

De boys zijn sterker, maar beginnen niet met het mes tussen de tanden, wat wel een overwicht tot gevolg heeft, en het spel zich voornamelijk op de helft van Voorschoten beweegt.

Een goede kans van Anouar wordt gestopt, helaas. We hebben veel pech bij de afwerking, maar ook een keer erg veel geluk bij miscommunicatie tussen verdediging en keeper, gelukkig staat vizier niet op scherp bij Voorschoten eindelijk de bevrijdende 1-0, Anouar.

In de tweede helft  scoort Voorschoten 1-1, nadat de boys een inrollertje van Senna tegen gehouden zien worden.

De beste kansen zijn nu voor Voorschoten, een wereldredding van Mark, gevolgd door loslaten en weer een wereldredding zijn de laatste wapenfeiten.