• Valentijnsdag 2018 (Teamuitje JO11-1)

  Valentijnsdag 2018 (teamuitje van JO11-1)

  Onder leiding van ons organisatietalent Elke, moeder van Max, gingen we naar Bergschenhoek naar een outdoor Ski en Fun. Voor veel jongens was het nog een grote verrassing wat we gingen doen. Er werd van alles geroepen maar helaas... geduld is een schone zaak.

  Verzamelen bij de Bosrand en toen in colonne richting Bergschenhoek. Hoe dichter we bij bestemming kwamen hoe luidruchtiger de jongens werden. Toen we aankwamen bij de bestemming waren ze onder de indruk, gaaaaaf gaan we dat doen??? Yeah Tubing: met een band in een parcours de berg af. We gingen een half uurtje Fun Tubing doen en daarna de X-treme baan op.

  Eerst kregen ze uitleg en daarna de uitdaging de berg op, de woensdag training kwam te vervallen, maar geloof me deze was ook niet verkeerd , voordat je boven was... maar naar beneden was veel leuker. Je ging alle kanten op, draaiend, achterstevoren met een snelheid van wel 50 km/uur en allen kwamen gillend de baan af maar wel met een big smile op hun gezicht.

  En zelfs onze jongste held: 4-jarige Kylian, broertje van Roan, dacht wat die jongens kunnen, kan ik ook! Zo gezegd en zo gedaan. Wij hielden onze adem in maar daar kwam hij, gierend van het lachen kwam hij de berg af.

  De ouders die stonden beneden het een beetje aan te kijken en dachten nou als een 4-jarige van de helling af kan, wij ook. En daar gingen ze: Elke, Robert (trainer) en Miranda. Wat hebben we gelachen, wat is het toch heerlijk om weer kind te zijn haha.

  Daarna volgde uitleg voor de X-treme baan met bochten en waar je aan elkaar vast de berg af ging. En wat een snelheid!!

  Moe en voldaan kwam er een einde aan het Tubing avontuur. Met zijn allen aan de chocolademelk met slagroom met chocoladehartjes , het was immers Valentijn.

  Na de chocolademelk gingen we weer op pad, want we zouden als afsluiting van deze dag nog gaan eten. Ook dat was een verassing en de geruchten gingen rond dat we “stamppot” gingen eten. De jongens werden hier niet zo vrolijk van er volgden allerlei argumenten, niet voor herhaling vatbaar😂 en toch maar besloten de jongens hun zin te geven en ja toen waren ze het unaniem eens we gaan naar de MacDonalds.

  En daar gingen we ook weer onder leiding van Elke in colonne naar de Mac. Met zijn allen gegeten en de leuke, sportieve, en vooral gezellige dag afgesloten met een luid applaus voor Elke.

  Namens alle kids en ouders bedankt voor dit geweldige teamuitje.

  Op naar het volgende uitje!

  Groetjes uw speciale verslaggever Sadia, moeder Zine Edinne