• Ontwerpwedstrijd Alphense Boys rookvrij

    Sinds 1 januari 2018 is Alphense Boys rookvrij. Als club vinden wij het belangrijk dat kinderen gezond en sportief kunnen opgroeien. Roken past daar niet bij, dus daarom maken wij ons sportcomplex rookvrij. Afgelopen week zijn de eerste stappen uit onze campagne ‘Op weg naar een rookvrije generatie’ uitgevoerd. Je kunt nu ook meedoen aan een ontwerpwedstrijd voor het mooiste Niet Roken-bordje.

    Op diverse plaatsen zijn inmiddels attentiebordjes en spandoeken opgehangen. Er staan menshoge banners in de kantine. Asbakken zijn rond de velden 1 en 2 verwijderd. Binnenkort komt ook nog een bord op het toegangshek en een levensgroot steigerdoek in de ballenvanger bij veld 1. Zo kan het niemand ontgaan dat Alphense Boys op weg is naar rookvrij.

    Doe met ons mee en laat je sigaretten voortaan in je tas/jas als je bij Alphense Boys bent. Binnen, maar ook buiten, langs de lijn. Verstokte rokers kunnen alleen nog op het kleine terras ACHTER de kantine en buiten het toegangshek terecht, maar misschien wordt dit wel nét dat ene zetje om je goede voornemens waar te maken?? 

    Jouw ontwerp verdient een prijs!

    Om de nieuwe afspraken aan alle leden en bezoekers duidelijk te maken, willen we attentiebordjes plaatsen. Hiervoor doen we een beroep op jullie creativiteit: maak een mooi ontwerp voor deze borden, waarmee het voor iedereen duidelijk is dat wij een rookvrije club zijn. Een deskundige jury kiest de drie beste inzendingen en hiervan worden vervolgens de echte borden gemaakt. Uiteraard belonen we de winnaars met een mooie prijs! Zij worden eind februari bekend gemaakt.

    Spelregels

    • Maak een mooi, duidelijk en uitnodigend ontwerp.
    • Alle (oud) leden mogen meedoen.
    • Je kunt zelf meedoen of met je hele team.
    • Lever vóór 21 februari 2018 jouw/jullie inzending in.
    • Dit kan in de speciaal daarvoor bedoelde box in de commissiekamer, ofwel via een mail aan jeugdzaken@alphenseboys.nl.

     

  • Veel dank aan Buro Toob | reclame en media, dat onder bezielende leiding van Toob Alers de rookvrijcampagne van Alphense Boys heeft bedacht, uitvoert en sponsort. Geheel belangeloos! En het werkt! Al tijdens de nieuwjaarstoernooien werd langs de lijn en rondom het clubhuis bijna niet meer gerookt, of zochten de rokers de parkeerplaats op.