• Balcontrole wint twee finales

    Vandaag (vrijdag 5 januari) werd bij Alphense Boys het nieuwjaarstoernooi voor spelers onder 10 jaar en onder 9 jaar gehouden. In beide categorieën werd voetbalschool Balcontrole de winnaar.

    Bij de grote finale van het 09-2 toernooi waren strafschoppen nodig om de winnaar te bepalen.

    Op de 8e toernooidag in deze kerstvakantie waren de weersomstandigheden aanvankelijk prima. Weinig wind en een goede temperatuur. Vanaf 14.00 uur begon het even licht te regenen, maar bij de finalewedstrijden was het weer droog.

     

    Er zijn vandaag foto's genomen door Arjan de Graaf. Die wedstrijdfoto's kunt u bekijken als u deze link aanklikt  https://flic.kr/s/aHsku8W8Hy

    Het toernooi werd vandaag gefloten door acht jeugdselectiespelers van de C1 en C2 en die stonden weer o.l.v. KNVB scheidsrechter John Evenwel. Alle scheidsrechters deden het uitstekend en vonden het leuk om te doen. Dank dus aan Gio Bekelaar, Jesper Savenije, Niels Noordhoek, Jelle Mulder, Jayden Pieters, Rik van \'t Wout, Janz Schipper, Giovanni Sekeris.

     

    Ook dank aan de ouders van de deelnemende Alphense Boys teams die zowel in de commissiekamer (ontvangst en uitslagen verwerken) als achter de bar prima werk hebben verricht o.l.v. Annet Verpoort en Willem Versteeg (kantine commissie)

     

    Eindstand o10 toernooi

    1. Balcontrole 10-1

    2. Future Talent 10-1

    3. Alphense Boys 10-1

    4. Hoofddorp 10-1

       

      Eindstand o9-2 toernooi

    1. Balcontrole (team 1)

    2. Future Talent (team 1)

    3. Balcontrole (team 2)

    4. Future Talent (team 2)

       

      Morgen (zaterdag) wordt het 9e en laatste nieuwjaarstoernooi gehouden en is het de beurt aan de spelers van onder 15 jaar (C1 teams op divisie niveau). Ook dat toernooi begint om 10.00 uur. De wedstrijden worden morgen gefloten door vier neutrale KNVB scheidsrechters.

      Het volledige programmaboekje met daarin het wedstrijdprogramma voor alle negen kersttoernooien, is te zien op de website van Alphense Boys (activiteiten - toernooien en dan kersttoernooi)