• WV-HEDW winnaar JO13 toernooi

Op donderdag 4 januari werd WV-HEDW 13-1 winnaar van het nieuwjaarstoernooi van Alphense Boys. In de finale klopten ze Future Talent met 2-1. Alphense Boys 13-1 legde beslag op de derde plaats. In de kleine finale wonnen ze met 3-0 van De Meern 13-1.

Opnieuw beleefden we een gezellige en sportieve voetbaldag met prima weer om te voetballen. De sfeer was uitstekend, we zagen leuke en spannende wedstrijden en de vier KNVB scheidsrechters (Bert Metzler, John Evenwel, Bert Rietveld en Rick Sinnige) hadden alles in de hand.

Ook dank aan de ouders van de 13-1 die zowel in de commissiekamer (ontvangst en uitslagen verwerken) als achter de bar prima werk hebben verricht o.l.v. Annet Verpoort en Wim Versteeg (kantine commissie)

Eindstand

1. WV-HEDW 13-1

2. Future Talent 13-1

3. Alphense Boys 13-1

4. De Meern 13-1

Morgen (vrijdag) gaan we verder met het o10 en 9-2 toernooi. Ook dat toernooi begint om 10.00 uur. De wedstrijden worden morgen gefloten door onze C1 en C2 selectiespelers, waarbij ze begeleid en geïnstrueerd worden door KNVB scheidsrechter John Evenwel.

Zaterdag 6 januari eindigen we de reeks van 9 kerst/nieuwjaarstoernooien met het JO15 toernooi (divisie niveau)

Het volledige programmaboekje met daarin het wedstrijdprogramma voor alle negen kersttoernooien, is te zien op de website van Alphense Boys (activiteiten - toernooien en dan kersttoernooi)