• Woensdagnieuwtjes

    Op de kersttoernooien van donderdag 28 december en vrijdag 29 december floten jeugdselectiespelers van Alphense Boys de pupillenwedstrijden op die dag. Iedere jeugdselectiespeler is namelijk verplicht één pupillen toernooi per seizoen te komen fluiten. Ze werden daarbij geïnstrueerd door KNVB scheidsrechter John Evenwel. Zonder uitzondering deden ze het uitstekend en (ondanks de sneeuw) met veel plezier. Komende vrijdag zijn er weer 8 andere jeugdselectiespelers aan de beurt tijdens het Nieuwjaarstoernooi van de o10 en o9 bij Alphense Boys.

     

  • Vanaf komende vrijdag (5 januari) zal Alphense Boys B1 een trainingsweekend beleggen op Papendal bij Vitesse. Er wordt 3x getraind, er is een rondleiding gepland in het Gelredome stadion en er volgt een oefenwedstrijd tegen Vitesse o16. Zondagmiddag komen de mannen weer terug en spelen dan gelijk een oefenwedstrijd tegen het G-team van Alphense Boys om 15.30 uur, dus net voor de nieuwjaarsreceptie die om 16.00 uur begint.

     

  • Op dinsdag 9 januari oefent ons eerste elftal om 20.15 uur thuis tegen FC Uitgeest 1

    De inschrijving voor de Talentendag 2018 van Alphense Boys i.s.m. Feyenoord loopt al een tijdje. Op dit moment zijn er 125 inschrijvingen genoteerd. Op woensdag 28 februari 2018 (voorjaarsvakantie) kunnen alle talenten die binnen een straal van ± 30 km rond Alphen a/d Rijn wonen, hun kwaliteiten laten zien om daarna een echte stage periode bij Alphense Boys of Feyenoord af te dwingen om in aanmerking te komen voor het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij Alphense Boys in seizoen 2018-2019. Inschrijven kan via de website van Alphense Boys. Klik ''activiteiten'' aan in de balk en daarna ''Talentendag''. De rest wijst zich vanzelf

  • Voor seizoen 2018-2019 zoekt de jeugdafdeling van Alphense Boys bij diverse jeugdselectieteams assistent trainers die in zichzelf willen investeren/stage lopen en een volledig seizoen met een hoog gediplomeerde trainer wil samenwerken. De functie van assistent trainer is onbezoldigd. Trainingstijden 16.45 uur (13-1, 15-1, 15-2), 18.00 uur (12-1, 13-2)  of 19.15 uur (19-1, 17-1 en 17-2) Uw sollicitatie met CV graag sturen naar: Paul.Bahlmann@hetnet.nl  (TC Alphense Boys)

    Voor seizoen 2018-2019 zoekt de jeugdafdeling van Alphense Boys een ''woensdagmiddag coördinator'' die iedere woensdag (niet in de schoolvakanties) van 14.30 tot 16.30 uur leiding geeft aan de trainingen van onze jongste pupillen en guppies. In die rol zal hij ook de stagiairs moeten aansturen en begeleiden. Uw sollicitatie met CV graag sturen naar: Paul.Bahlmann@hetnet.nl  (TC Alphense Boys)

    De onvolprezen dagploeg van Alphense Boys verdient weer een pluim. Iedere ochtend vanaf 07.45 uur maken ze vòòr ieder kerst/nieuwjaarstoernooi alle kleedkamers weer schoon, legen alle vuilnisbakken en zorgen er voor dat ons complex er weer netjes uitziet. Bedankt mannen.

  • Virgil van Dijk is voor 85 miljoen gekocht door Liverpool en gaat daar 200.000 euro per week verdienen!

    Op zaterdag 6 januari is Alphense Boys 15-2 (o14) een van de deelnemers aan het AVI Airco wintercup van v.v. Vriendenschaar in Culemborg.  Bij dit unieke toernooi zit Alphense Boys in een poule met Zulte Waregem, sc Cambuur, FC Dordrecht, Excelsior Maassluis en Gemert. Het toernooi begint voor Alphense Boys om 10.25 uur en ze spelen dus 5 wedstrijden van 20 minuten met daarna nog een plaatsingswedstrijd

  • Na een proefperiode waarin op doordeweekse dagen alleen nog met pin kon worden betaald in de kantine van Alphense Boys, is besloten dat vanaf 1 januari 2018 óók in het weekend alleen nog met pin kan worden afgerekend. Doel van deze maatregel is om de veiligheid en efficiency van het betalingsverkeer te vergroten. Heeft u vragen of suggesties bij deze maatregel, mail deze dan s.v.p. naar info@alphenseboys.nl.

  • Ook per 1 januari is het complex van Alphense Boys rook vrij geworden.  Dat wil zeggen dat we iedereen verzoeken niet te roken op het complex van Alphense Boys

    De traditionele kerst en nieuwjaarstoernooien bij Alphense Boys zijn halverwege. Die organiseren we al 8 jaar op onze twee kunstgrasvelden die rondom de kantine liggen. Vandaag (woensdag) organiseren wij het nieuwjaarstoernooi voor de o15 (niveau hoofdklasse/1e klasse) en dan volgen er nog drie.

    Morgen (donderdag) het onder 13 toernooi (D1), op vrijdag het o10 en o9 toernooi en we sluiten zaterdag af met het o15 toernooi (C1). Alle toernooien starten om 10.00 uur met de prijsuitreiking om 16.30 uur.

    In totaal mogen we 120 deelnemende teams ontvangen, die allen hun komst nògmaals bevestigd hebben.

    Traditioneel helpen de ouders van het deelnemende Alphense Boys team mee, zowel in de commissiekamer als achter de bar. Dank daarvoor

    Alles is geregeld en we gaan er gezellige en vooral sportieve toernooien van maken. Gewoon leuk om weer even te kunnen voetballen in de kerstvakantie en we hopen verstoken te blijven van protesterende en al te fanatieke trainers, leiders, ouders of spelers. Alle teams weten dat we streng naar de leeftijden kijken waar iedereen zich dus aan moet houden.

    Na ieder toernooi zal er dezelfde avond een hele korte terugblik volgen op de website van Alphense Boys

    Het complete nieuwe en actuele programma van de kerst/nieuwjaarstoernooien 2017-2018 van Alphense Boys staat nu op de website. Klik  activiteiten aan en daarna toernooien en vervolgens kersttoernooien '17-'18.

  • Het bestuur nodigt de leden, vrijwilligers, sponsors en ieder ander die Alphense Boys een warm hart toedragen van harte uit om zondag 7 januari a.s. naar de nieuwjaarsreceptie te komen. Aanvang 16.00 uur in de kantine. Omstreeks 16.45 uur is het officiële gedeelte met onder meer de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Dennis Captein, de huldiging van de verenigingsjubilarissen én de uitreiking van de Rinus Spaan Bokaal. Dit is de prijs voor de Vrijwilliger van het Jaar.

    Ook worden tijdens de nieuwjaarsreceptie de beste lotenverkopers van de Grote Clubactie 2017 in het zonnetje gezet. Voorafgaand aan de receptie speelt het G-team van Alphense Boys tegen de JO17, die dan net terug zijn gekeerd van hun trainingskamp. Deze ontmoeting begint om 15.30 uur.

    Sinds 1989 reikt het bestuur van Alphense Boys een prijs uit, waarmee vrijwilligers worden geëerd die zich in het bijzonder verdienstelijk voor onze vereniging hebben gemaakt. Feitelijk is het een blijk van waardering van het bestuur voor alle vrijwilligers. Tot 2004 droeg dit kleinood de naam ‘Steunpilaar’. In 2005 is de prijs vernoemd naar de in 2003 overleden Rinus Spaan. De winnaars tot nu toe zijn:

     

    Steunpilaar

    1989 Jaap Goedhart

    1990 Rinus Spaan †

    1991 André van Egmond

    1992 Leen van Gils †

    1993 Wim van Engelen †

    1994 Nic van Holstein

    1995 Wilfred de Rooij

    1996 Kees de Rijk

    1997 Cor Martin †

    1998 Dick Rijsdam

    1999 Kees Kroon

    2000 Johan van Ooij

    2001 Anton de Jonge

    2002 Annie Kipuw

    2003 Peter de Rijk

    2004 Kees en Ineke Huijsdens

     

    Rinus Spaan Bokaal

    2005 Rob Veenstra

    2006 Ab Kalkhoven

    2007 Rien en Marian Ruijtenbeek

    2008 Moustafa Mouhout

    2009 Thom den Daas

    2010 Riet de Rijk

    2011 Caroline Vos

    2012 Wim Nederend

    2013 John van Deenen

    2014 Willem Versteeg

    2015 Hatim Noura

    2016 Jacques Spijker (foto onder)

  • Gaat voorzitter Dennis Captein lid worden van de SP of wordt de lokale SP-fractieleider Harre van der Nat lid van Alphense Boys? Dat is de inzet van een weddenschap tussen beide heren. De SP heeft in Alphen 3 zetels en mikt in maart, als er gemeenteraadsverkiezingen zijn, op 4 zetels. Dennis denkt echter dat de SP slechts 2 zetels zal bemachtigen. Heeft Harre gelijk, dan moet Dennis lid worden van de SP. Krijgt Dennis gelijk, dan wordt Harre lid van Alphense Boys. De socialist heeft al aangegeven dan niet alleen lid te zullen worden, maar ook daadwerkelijk te gaan voetballen voor Alphense Boys. Volgens hem krijgt de Boys er dan een verdienstelijke verdediger bij. En dat klopt, want navraag leert dat hij jarenlang bij Meerburg achterin zijn mannetje stond.