• Talentendag i.s.m. Feyenoord

    Op woensdag 28 februari 2018 (voorjaarsvakantie) organiseert Alphense Boys in samenwerking met opleidingspartner Feyenoord Rotterdam een TALENTENDAG voor talentvolle regionale spelers (niet lid van Alphense Boys) die hopen (en serieus denken) in seizoen 2018-2019 in aanmerking te kunnen komen voor het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij Alphense Boys. Inschrijving kan vanaf nu via de website (www.alphenseboys.nl)  Klik op de balk activiteiten aan en daarna Talentendag.

    Inschrijven betekent niet automatisch dat je op de talentendag van Alphense Boys mag komen. Afgelopen jaren kwamen er teveel jeugdspelers op onze talentendag af die echt onvoldoende talent hadden voor het niveau waarop wij spelen of veel te ver weg woonden en alleen een leuke training wilden meemaken. Meedoen aan onze talentendag wil dus ook zeggen dat je echt graag bij Alphense Boys wil komen voetballen als je door ons goed genoeg wordt beoordeeld. Je moet echt tot de beste spelers van jouw geboortejaar behoren én op een goed niveau spelen. We gaan tevens uit van een maximale reistijd van 30 minuten, anders heeft spelen bij Alphense Boys geen zin.

    Wij gaan de aanmeldingen dus eerst goed bekijken alvorens je wordt ingeschreven en uitgenodigd via een bevestiging

    Deze 13e editie van de talentendag worden wij voor de vierde keer ondersteund door Feyenoord Rotterdam met wie wij een samenwerkingsovereenkomst gesloten hebben. Op de talentendag zullen er dus ook Feyenoord scouts rondlopen en wellicht ook enkele spelers van de A-selectie van Feyenoord.

    Door de grote belangstelling van de betaalde clubs voor de talenten van Alphense Boys is de jeugdopleiding van Alphense Boys op zoek naar aanvulling van zijn hoogste jeugdselectieteams.

    Vorig seizoen verlieten twaalf jeugdspelers de club die nu bij een BVO spelen. De Alphense club, die twaalf jaar geleden bekroond werd met de Rinus Michels Award als beste amateur-jeugdopleiding van Nederland en inmiddels ook de status heeft van Regionale jeugopleiding en al enige jaren in de top drie staat van beste amateurjeugdopleidingen van Nederland, heeft geen moeite met die belangstelling van de BVO’s. Iedere talentvolle voetballer heeft een droom om profvoetballer te worden. Alphense Boys is trots als zij daar een kleine rol in kan vervullen door de jeugdspelers een zo goed mogelijke voetbalopleiding te geven o.l.v. zorgvuldig gekozen vakmensen. Een amateurclub is nu eenmaal ook een tussenstation op weg naar de top. Alphense Boys is drie jaar geleden een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Feyenoord Rotterdam (winnaar Rinus Michels Award 2010 t/m 2014 voor BVO clubs) waar wij nu dus nauwe contacten mee hebben.

    Spelers worden béter door betere medespelers, betere tegenstanders én door goede jeugdtrainers. De allerbesten vallen op bij de vele scouts die wekelijks de wedstrijden van onze jeugdteams volgen en krijgen een stage periode bij een BVO, waarbij Feyenoord Rotterdam de voorrang geniet vanwege ons samenwerkingsverband.

    De jeugdselectieteams van Alphense Boys spelen op een hoog niveau en vallen ook op door hun goede voetbal, discipline en spelopvatting.

    Om dat niveau te handhaven, ondanks het wegtrekken van de BVO’s van de beste spelers, zoekt Alphense Boys nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op het hoogste regionale niveau te voetballen én beter willen worden.

    Op woensdag 28 februari  2018 organiseert Alphense Boys dan ook wederom een talentendag waar spelers van welke leeftijd dan ook (F t/m A-junioren), die nog geen lid zijn van Alphense Boys aan kunnen meedoen om hun kwaliteiten te tonen, mits ze voldoende talent hebben. Nadere bijzonderheden + aanmelding via de website: www.alphenseboys.nl (onder activiteiten). Let goed op de tijden die horen bij jouw geboortejaar.

    De 12e editie van 2017 was wederom een enorm succes. Er kwamen ruim 200 deelnemers op af. Daarvan kregen er 60 een uitnodiging om terug te komen voor een  echte stage periode met trainingen en wedstrijden. Uiteindelijk spelen er van die 200 deelnemers nu 15 spelers daadwerkelijk in een jeugdselectieteam bij Alphense Boys. En dat is best veel.

    Let op: in onze regio (midden) valt de voorjaarsvakantie samen met regio Noord. Woon je dus in regio Zuid en jouw school heeft geen voorjaarsvakantie (kan van school tot school verschillen) en je wilt persé meedoen aan onze talentendag, dan moet je dus vrij vragen van school.

    De basisschoolkinderen kunnen wel allemaal meedoen (uit alle regio's), want dit keer houden wij hun talentendag op de woensdagmiddag, wanneer ze toch vrij zijn.

    Ben je talentvol en denk je dat je goed genoeg bent om in te stromen in onze jeugdopleiding om vervolgens in aanmerking te komen voor het hoogste elftal van jouw geboortejaar, schrijf je dan in via de website van Alphense Boys. Klik ''activiteiten'' aan in de balk en daarna ''Talentendag''.  Daarna alle vragen goed en volledig beantwoorden en insturen.

     

     

    Wij sturen dan bericht of we jouw inschrijving administratief verwerken of niet. De inschrijving sluit op zondag 18 februari 2018

    Programma voor woensdag 28 februari 2018

    10.00-11.30 uur geboren in 2003, 2004 en 2005

    12.30-14.00 uur geboren in 2000, 2001 en 2002

    14.30-16.00 uur geboren in 2006 t/m 2011

    Voor keepers gelden dezelfde tijden.

    Melden een half uur voor aanvang.