• Hans de Lange overleden

    Met ontsteltenis hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden afgelopen week van Hans de Lange, op de veel te jonge leeftijd van 53 jaar. Hans, lid van een familie die vrijwel onlosmakelijk aan onze vereniging is verbonden, was weliswaar al enige tijd niet meer actief bij Alphense Boys. Toch herinneren velen zich zijn inzet voor de club, met name binnen het korps van scheidsrechters en grensrechters, in een tijd dat assistent-scheidsrechters nog gewoon zo mochten worden genoemd. Je deed nooit vergeefs een beroep op hem.

    Het is onvoorstelbaar dat Hans van de ene op de andere dag niet meer is. Wij wensen zijn vrouw Anna en dochter Jocelyn, zijn moeder Jannie, zijn zussen en broers, neven en nichten veel kracht om deze moeilijke, zware tijd te doorstaan.

    Voor Hans wordt woensdag 22 november a.s. om 20.00 uur een Troostdienst gehouden in de Lachai Roi-kerk, Dennenlaan 12 in Alphen. Na afloop is er gelegenheid om de familie te condoleren. De Uitvaartdienst wordt donderdag 23 november om 10.00 uur gehouden, eveneens in deze kerk, waarna de begrafenis omstreeks 13.00 uur zal plaatsvinden op de Oosterbegraafplaats aan de Verlengde Aarkade 22 in Alphen. Na de begrafenis is er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij Stichting Kaju Putih, naast de kerk.

    Het correspondentieadres is: A. de Lange-Haumahu, Eekhoorntjesbrood 38, 2403 RG Alphen aan den Rijn.