• Woensdagnieuwtjes

    Op dinsdagavond 12 december wordt er van 18.30 tot 20.00 uur bij Alphense Boys een grote keepersclinic gehouden, die wordt verzorgd door onze samenwerkingspartner Feyenoord. De clinic is voor alle keepers van Alphense Boys van o10 t/m o15 en voor deze keepers van onze eigen partnerclubs. Dat wordt een geweldige avond voor de keepers. Maar liefst vier keeperstrainers van Feyenoord zijn die avond aanwezig zijn om alle jeugdkeepers van aanwijzingen te voorzien. Nog deze week ontvangen alle keepers een email met daarin alle bijzonderheden voor die prachtige avond, waarbij je jouw aanwezigheid wel even moet bevestigen. Alle keeperstrainers van Alphense Boys én de keeperstrainers van onze amateurpartners worden ingezet op die avond om te helpen bij de oefenvormen, die in circuitvorm gepresenteerd worden door Patrick van Seeters (hoofd-jeugdkeeperstrainer Feyenoord). Namens Alphense Boys zal keeperstrainer Ron Martin veel van de voorbereidingen voor deze avond voor zijn rekening nemen.

    Remco Heerkens is de contactpersoon van de samenwerkende partners bij Feyenoord en hij coördineert al deze activiteiten.

  • Joey Mantjes (ex-jeugdspeler én 1e elftalspeler van Alphense Boys)  is ineens gestopt als voetballer bij cvc Reeuwijk.

    De kinderbingo die afgelopen vrijdag bij Alphense Boys werd gehouden, is een enorm succes geworden. De kantine zat werkelijk bomvol en het was hartstikke gezellig. De opbrengst kwam ten goede aan het buitenlandse toernooi die Alphense Boys 12-2 met Pasen wil gaan maken. Die hebben nu dus een mooi bedrag kunnen toevoegen aan alle andere acties die ze ondernemen.

  • De wedstrijd in de beloftencompetitie tussen Katwijk o23 en Alphense Boys o23 van dinsdag 21 november is op verzoek van Katwijk verplaatst naar dinsdag 12 december a.s.

    Komende zaterdag speelt Alphense Boys 13-1 (D1) in de knock-out fase van de landelijke beker thuis om 11.00 uur tegen FC Groningen D1. Kan de ploeg van trainer Sander v/d Kleij stunten? Komt dat zien!

    Abdel Zou Zou blijft een spraakmakende voetballer. Bij Alphense Boys en Argon werd de aanvaller geroyeerd en nu kreeg hij weer een KNVB schorsing van 9 maanden aan zijn broek omdat hij in de wedstrijd van zijn club Magreb 90 tegen Capelle de scheidsrechter zou hebben beledigd en bedreigd nadat hij een rode kaart had gekregen.

    Sam van Braak (centrale verdediger van de B1) is afgelopen donderdag geopereerd en heeft een nieuwe kruisband in zijn knie gekregen. De 16-jarige verdediger zal dit seizoen dus niet meer in actie komen. Afgelopen zaterdag (twee dagen na zijn operatie) was hij (onder de pijnstillers) al weer bij zijn ploeggenoten. Sterkte met de revalidatie Sam.

  • Gisteren (dinsdag 7 november) was Gerard Haverkamp jarig (48, secretaris) en Mitchell Meijer (23, trainer 15-2). Morgen (donderdag) is Sander v/d Kleij (trainer D1) jarig. Hij wordt 24 jaar.

    A1 speler Said Hamulic maakte afgelopen zondag een verdienstelijk debuut als basisspeler van Alphense Boys 1 in de competitiewedstrijd in de hoofdklasse tegen Achilles 1894 (1-1). De 17-jarige flankspeler moest dus de competitiewedstrijd van zijn A1 van zaterdag laten schieten, maar dat koste gelukkig geen punten, want de A1 won zonder Said met 3-0 en blijft koploper in de 2e divisie.

  • Gelukkig komen er langzamerhand weer wat geblesseerde spelers terug bij Boys 1. Zo kon afgelopen zondag ook Pepijn Kooij weer een aantal minuten meedoen.

    Komende zondag (12 november) speelt ons eerste elftal een bekerwedstrijd, thuis om 14.00 uur tegen zaterdagderdeklasser Schipluiden.

    Volgende week dinsdag oefent Alphense Boys D1 opnieuw tegen een club uit de 1e divisie. Op dinsdag 14 november spelen de mannen van trainer Sander v/d Kleij om 18.00 uur tegen AZ D1 op het jeugdcomplex in Wijdewormer.

    Vanavond (woensdag) oefent Alphense Boys 17-2 om 19.17 uur thuis tegen Oliveo 17-1.

    Thuiswedstrijden jeugdselectieteams op zaterdag 11 november

    14.30 uur      A1 - Alexandria 66 A1

    11.00 uur      D1 - FC Groningen D1

    Alphense Boys A1 is koploper in de 2e divisie en ontvangt komende zaterdag een naaste belager. Alexandria 66 A1 komt op bezoek (aanvang 14.30 uur) en staat op drie punten van de ploeg van trainer Jonathan Jonk en was in de vorige speelronde nog mede-koploper met Alphense Boys A1, maar verloor afgelopen zaterdag van Fortuna Sittard A1, die ook al jacht maakt op de bovenste plek. Het verschil tussen de nummer 1 en nummer 7 is in deze 2e divisie slechts vijf punten. Het kan dus alle kanten nog op.

    John Cuvelier heeft vorige week aangegeven dat hij FC Lisse na dit seizoen (zijn 3e jaar) gaat verlaten. John Cuvelier (was 8 jaar jeugdselectietrainer bij Alphense Boys) is trainer van FC Lisse A1 die op de 2e plaats staan in de hoofdklasse.

  • Bob Valkenburg (erelid en ex-voorzitter van Alphense Boys) is definitief geëmigreerd naar Duitsland. Sinds 1 november heeft hij Nederland en Alphen a/d Rijn verlaten en woont nu net over de grens op een prachtig landgoed in Duitsland.

     

  • Mohamed Allach (ex-speler Alphense Boys 1) is geen technisch directeur meer van Vitesse en gaat naar Maccabi Haifa.

    In deze woensdag nieuwtjes zetten we de Boys van de JO8-3 even in de schijnwerpers zetten. Vorige week is de dikke en opvallende winst van dit team al kort benoemd. Dilano, Teun,Ziggy,Noel,Joppe,Luuk, Adil,Jason en Timothy zijn de Toppers die samen dit topteam vormen. Wat een strijdende kanjers zijn dit zeg! Allemaal geboren in 2010 en individueel verrassende talentjes met een bevlogen en positief motiverende trainer en coach!

    De meeste jongens zijn amper zeven jaar twee zelfs nog zes, maar de trainer krijgt het voor elkaar om ze op positie te laten spelen, individueel te laten groeien en met succes! Zowel aanvallend als in de verdediging zit hier ongekende potentie en groei in! Petje af! Officieel misschien geen selectie, maar qua mentaliteit, training en prestatie doen zij hiervoor absoluut niet onder! Ga zo door JO 8-3. Alphense Boys mag trots zijn op dit sportieve team!

  • Dinsdag 31 oktober heeft Dylan van Stijn uit de JO11-2 een spannende en lange operatie goed doorstaan. Dylan baalt ervan dat hij zes tot acht weken zijn team niet kan komen versterken, maar is zeer blij met de attente berichtjes, kaartjes en cadeautjes welke hij vanuit het team en mede Alphense Boys leden en ouders heeft ontvangen. Dit stimuleert hem des te meer om snel op volle kracht terug te komen! Uiteraard als hij zich goed voelt, komt hij het team en Dylan kennende nog wel wat meer teams snel aanmoedigen!!

  • Afgelopen zaterdag was de JO15-7 er vroeg bij om plantjes te verkopen voor hun toernooi naar Belgie. Het was de moeite waard. Er werd een leuk bedrag opgehaald. Dankzij de plantjes die geschonken waren door Floritec.

  • In de middag moest de JO15-7 wel een wedstrijd spelen helaas was het voor keeper Pim Nisters niet zo'n leuke wedstrijd. Hij moest het veld uit met een gebroken pols. Toch won de JO15-7 met 3-1 van Alphen.

  • De wedstrijdbal voor de bekerwedstrijd van Alphense Boys D! tegen FC Groningen D1 van komende zaterdag (11.00 uur op veld 1) wordt geschonken door Zwembad De Hoorn én Thermen 2 uit Alphen aan den Rijn.

    Komende zaterdag kan het geld en de verkochte grote clubactie loten worden ingeleverd bij Alphense Boys. De commissie zit dan in de kantine. Daarna zijn er nog mogelijkheden om alles in te leveren op maandag, dinsdag en woensdag vanaf 17.00 uur. Ook al zijn de boekjes of alle loten niet verkocht, dan nòg moet je alles komen inleveren.

    De Algemene Ledenvergadering van Alphense Boys wordt gehouden op maandag 27 november a.s. Noteer deze avond alvast in uw agenda. De officiële uitnodiging en agenda worden uiterlijk 13 november op de website gepubliceerd.

    Op studio Alphen is de samenvatting te zien van de wedstrijd van ons 1e elftal afgelopen zondag tegen Achilles 1894.

    Gisteravond won Alphense Boys C1 een oefenwedstrijd tegen Wooteracademy met 6-1. De E-top won met 5-0 van Dios 12-1.

     

  • In samenwerking met Aguri heeft Alphense Boys deze week een speciale Sinterklaasvoetbal-actie. Je kunt voor 20 euro in het bezit komen (een mooi cadeau!) van een gepersonifieerde leren pingel van goede kwaliteit. Op de bal komt het logo van de Boys én de naam van de speler. Wilt u een bal bestellen? Geef u dan uiterlijk 10 november a.s. de naam van uw zoon/dochter aan ons door (mail naar secretaris@alphenseboys.nl) en maak 20 euro over op rekeningnummer NL14RABO0110269209 t.a.v. Alphense Boys. Er is één voorbehoud: de actie gaat alleen door als we voldoende ballen verkopen.

    Is er een bedrijf dat deze actie wil sponsoren? Dat kan. Voor een nader te bepalen prijs kunnen op elk bal twee logo’s worden afgedrukt van uw bedrijf. Mail of bel voor meer informatie naar Gerard Haverkamp (06-51186940, secretaris@alphenseboys.nl).

    Afgelopen zaterdag was de laatste foto-dag voor de voetbalplaatjesactie van supermarkt Hoogvliet. Onze fotografen Julia Captein en Marieke Haverkamp hebben meer dan 7800 jeugdleden en leiders/trainer op de foto gezet, waarbij de bestuursleden Willem Versteeg, Inge Sonneveld, Manfred van den Berg en Gerard Haverkamp alle assistentie verleenden. Ook Ria Binnekamp (excel-bestanden) en John van Deenen (kleding) droegen bij aan een gesmeerde operatie. De voetbalplaatjesactie van Hoogvliet wordt komend voorjaar gehouden.

    Heeft u belangstelling voor een advertentie in dit unieke Alphense Boys Voetbalplaatjesalbum, ook dan kunt u contact opnemen met de hiervoor genoemde coördinatoren of mail naar secretaris@alphenseboys.nl.

    Alphense Boys Business Club houdt ook dit jaar weer een boterletteractie voor de sponsors. Als u geen sponsor bent en toch mee wilt doen met deze actie, mail dan uw bestelling door naar Gerard Haverkamp via secretaris@alphenseboys.nl.

    De 500 grams boterletters met amandelspijs kosten 8,50 euro per stuk. De minimale afname bedraagt vijf stuks. De letters worden in de week voor Sinterklaas bij het bedrijf bezorgd. Bestellen kan t/m 14 november a.s. De opbrengst van de actie wordt voor jeugdactiviteiten gebruikt, zoals de organisatie van het Sinterklaasfeest.

    Iedereen kent het legendarische Nederlandse merk Quick1905 wel. Quick koestert de rijke sporthistorie en dat is terug te zien in hun producten. Onze jeugdsponsor Kicksshop.nl verkoopt dit legendarische merk nu. Stoere schoenen om onder je trainingspak te dragen als je een wedstrijd hebt of gewoon in je vrije tijd. Klik op de banner in het sponsormenu en gebruik de kortingscode voor gratis verzending.

    Afgelopen week is de vacature voor het hoofdtrainerschap van Alphense Boys opengesteld (2018-2019). Het bestuur roept kandidaten voor deze functie op om hun belangstelling uiterlijk maandag 20 november 2017 schriftelijk kenbaar te maken. Sollicitaties, voorzien van motivatie en CV, kunnen worden gemaild naar secretaris Gerard Haverkamp, secretaris@alphenseboys.nl.  

  • Roos Goddrie en Daisy van de Logt uit onze MO13 waren zondag Pupil van de Week bij Alphense Boys. Mee het veld op. Warm lopen. De aftrap nemen. Een patatje toe en op de foto met trainer Aad van den Berg. Het was een topmiddag voor deze Girls. Wil je ook een keer Pupil van de Week zijn? Geef je dan op bij Ron Martin (r.martin@casema.nl).