• Woerden JO11-1 - Alphense Boys JO11-1

Met alweer 2 overtuigende overwinningen op zak moesten de Boys zaterdagochtend uit naar Woerden. Onze keeper Simon kon er helaas nog steeds niet bij zijn maar E Topper Nigel was zijn vervanger. Om 08.45 uur werd er afgetrapt door de Boys en de strijd kon beginnen. De Boys begonnen niet erg overtuigend en hadden behoorlijk last van een flinke tegenwind. (Het was stormachtig in Woerden). De jongens uit Woerden begonnen gelijk met aanvallen en na een prachtige redding van Nigel konden de Boys helaas niet voorkomen dat na 5 minuten de 1-0 gescoord werd door Woerden.

Onze jongens lieten zich niet uit het veld slaan door de vroege tegengoal en gingen ook gelijk de aanval in. Na prachtig combinatiespel tussen Ziyad en Indy werd het schot van Indy rakelings naast het doel geschoten. (Kwam door de wind hoor Indy) Thomas schoot nog op de paal, DJassim kreeg ook nog kansen en Woerden kwam flink onder druk te staan door de Boys. Na een assist van Romano op Zine-Eddinne liet Zine-Eddinne zijn klasse zien door na een prachtig schot de 1-1 te scoren. De Boys kwamen steeds beter in hun spel maar ook Woerden kreeg kansen maar dankzij knap keeperswerk door Nigel en een zeer sterke verdediging door Roan, Adam en Max kwam Woerden niet tot scoren. Een 2e goal kon daarom ook niet uitblijven voor de Boys en kort voor rust scoorde Ziyad de verdiende 2-1 voorsprong voor de Boys.

Ruststand Woerden -Alphense Boys 1-2

Na de rust kwamen de Boys, nu met wind mee gedreven het veld weer op. Na een paar tactische wisselingen door de trainers bleven de Boys de betere ploeg. Ziyad schoot nog op de paal, Thomas kreeg nog goede kansen, Roan, Adam en Max hadden nog een paar prachtige afstandsschoten in de benen. Zine-Eddinne scoorde uiteindelijk na een mooie actie de 1-3 en de wedstrijd was beslist. Indy werd een paar minuten voor de wedstrijd nog ingebracht door de trainers en gaf een sublieme pass naar DJassim die uiteindelijk de 1-4 scoorde.
    Weer 3 punten voor de Boys! Bedankt jongens voor jullie inzet en de leuke wedstrijd die wij als toeschouwers mochten aanschouwen (wat was het koud langs de lijn en het is nog geeneens winter) en op naar as zaterdag voor de volgende 3 punten!!