Snel een bak (lees liter) koffie erin en hup op naar de verzamelplek bij de bowling.
    Helaas zijn Pien en Estella afwezig voor het uitduel tegen V.V. Katwijk.

Wat een heerlijk enthousiast team!! Met goede moed richting Katwijk.
    Met nog wat douw aan de grond en de opkomende zon hadden we een mooi uitzicht onderweg.

Yassira is vandaag aanvoerder en Kristina staat op het doel. De meiden konden heerlijk in het zonnetje warm lopen. Ze spelen 4-4-2. Onze vlagger Lisette is er klaar voor. En sinds vandaag is ook onze Mega Beer Mascotte aanwezig.

Yassira nam de aftrap. De meiden begonnen fel. Gelijk mooi samenspel van Faye J., Daisy & Ro-ann net geen doelpunt. Het oppepper verslag van 2 weken geleden heeft de meiden goed gedaan. Katwijk krijgt vrije trap mee. Maar onze verdediging is scherp en alert. Er werd netjes uitverdedigd waarna de bal via Daisy, Ro-ann & Razia bij Faye J belande die hem helaas in het zij net trapte. Meiden blijven fel en druk zetten. Ballen van de tegenstander worden bij de middenlijn door onze verdedigers en middenvelders opgevangen. Yassira schiet bal vanaf de middenlijn naar Daisy …. GOAL!! 0-1

De zon doet de meiden goed en kansen volgen elkaar op. Bal word snel veroverd komt bij Yassira die de bal hoog over de verdedigers schiet .. op de paal! Zonde! Elkaar aanmoedigingen en goed communiceren zorgt ervoor dat meiden druk kunnen blijven zetten. Er word goed overgespeeld en spel breed gemaakt vanuit het middenveld.
    Helaas krijgt Katwijk toch de kans langs ons middenveld te komen. Maar door het snel reageren van de verdedigers & middenvelders maar ook het goed uitkomen van Kristina, komt de bal in de handen van onze keepster.

Vanuit Floor & Riva word er een mooie aanval opgezet door Tanja, Yassira en Daisy. Helaas keeper was wakker. Katwijk gaat meer druk zetten maar onze verdedigers zijn alert. Yassira nog met een mooie kans, via verdediger net naast, Corner. Maar helaas viel daar geen doelpunt uit. Na 25 min zijn de onze meiden beetje uit hun doen. Tegenstander speelt meer op onze helft en zet druk. Kansen worden gecreëerd maar onze verdedigers blijven erop zitten. Kristina met een mooie redding. Uittrap ging niet helemaal goed waar Katwijk dankbaar gebruik van maakte en de gelijkmaker erin trapte. (1-1)
    Bij middenveld weer bal verlies met gelijk druk richting ons doel. Maar Floor ruimt de bal op naar de zijlijn waarna de scheids fluit –> Rust. Gelukkig want die laatste minuten waren te spannend

Tegenstander begint fel aan de 2de helft. Waar ze een corner weten te bemachtigen. Na 2 schoten weten te stoppen ging het 3de schoot helaas binnen via Tanja. (2-1)
    Floor werd hard onderuit gehaald. Maar tegenstander zelf had er meer last van. Floor neemt vrije trap naar Faye J. die de bal meeneemt langs de zijlijn. Meiden komen terug en regeren de wedstrijd. Via Riva en Faye B. worden de ballen langs de lijn naar voren gebracht. Klauwdia met schot op het doel, keeper stopt maar laat bal glippen waarna Klauwdia alsnog de 2-2 maakt.
    Onze meiden blijven de druk opvoeren. Onze verdedigers Tanja, Floor, Faye B. Alysha blijven aanvallen blokken en mooi uitverdedigen. Via Riva word er druk vanaf links gezet. Met Faye B. vanaf rechts. Waarna pogingen van Yassira en Razia het doel niet in willen. Het zou zo verdiend zijn.
    Nog eenmaal word er een aanval opgezet. Via Floor, Faye B., Razia komt de bal nogmaals bij Yassira maar de bal wil niet via haar voet het doel in.
    Jammer dat het 3de doelpunt niet wilde vallen jullie hadden het zo verdiend
    Jullie maakte het zo spannend dat ik drukker was met aanmoedigen dan notities opschrijven.

Wat een heerlijke zonnige zaterdag ochtend.
    Kristine, Floor, Alysha, Yassira, Roos, Riva, Ro-ann, Daisy, Faye J., Faye B., Klauwdia, Razia & Tanja … Bedankt voor deze geweldige wedstrijd. Wij hebben enorm genoten van jullie mooie samenspel. Op naar de volgende wedstrijd!