• Van der Valk Tours voor 5 jaar in zee met Alphense Boys

    Alphense Boys en Van der Valk Tours BV hebben vandaag (maandag 18 september) een vijfjarig sponsorcontract ondertekend. In deze periode fungeert het Alphense bedrijf onder de noemer ‘co-hoofdsponsor’ als premium vervoerder van de roodwitten. Dat betekent dat alle touringcars, nodig om teams naar uitwedstrijden te rijden, door Van der Valk worden gefaciliteerd.

    Namens Van der Valk kwamen manager Marco Out en directeur Martin van der Valk naar het complex van Alphense Boys voor de feestelijke ondertekening. Willem Versteeg (interne zaken) en Dennis Captein (voorzitter) ontvingen hen met champagne.

     

  • Na de ondertekening poseerden zij voor de bus, waaraan aan weerszijden een bord is bevestigd met het opschrift: ‘Spelersbus Alphense Boys’.

    Martin van der Valk heeft, evenals zijn zoon Klaas, van oudsher een band met Alphense Boys. Ze voetbalden er diverse seizoenen. Marco Out voetbalt bij Bernardus, maar volgt het eerste team uit Alphen al jarenlang op de voet. Sowieso zal de bus voor alle uitwedstrijden van het eerste team worden ingezet. Daarnaast zullen de bussen rijden voor diverse ritten van jeugdteams.