• Alphense Boys JO13-3 - Haastrecht JO13-1

Alphense Boys JO13-3 – Haastrecht JO13-1

De JO13-3 is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen op maandag 14 augustus. Ondanks de vakantie waren toch 11 spelers aanwezig op de eerste training, een prima opkomst. Bij sommige spelers moesten de spieren nog een beetje los komen maar na de warming up en de eerste oefening was daar niets meer van te merken.
    Vandaag (zaterdag 19 augustus) stond er geen training op het programma maar de eerste (oefen)wedstrijd van het seizoen. Haastrecht JO13-1, uitkomende in de 1e klasse was bereid gevonden om tegen ons te oefenen. Vanwege de vakantie ontbraken Arjan, Reda en Kaya nog, maar Sami, Derek, Jesse, Thijs, Ayoub, Kevin, Janet, Colin, Damian, Sepp, Tim en Pieter waren er klaar voor.

De JO13-3 begon de wedstrijd prima, fanatiek en met veel beleving zochten de Boys en girl de aanval. Dat resulteerde voor de rust in twee doelpunten die gescoord werden door Ayoub en Sami.
    De tweede helft gaf hetzelfde beeld als de eerste. Onze verdediging met centraal Janet en Jesse en op de backs Kevin en Damian stond steeds goed opgesteld en maakte de meeste aanvallen van Haastrecht onschadelijk voordat ze gevaarlijk werden. Als de spitsen van Haastrecht al door de verdediging kwam stond onze keeper Colin gereed om de ballen te keren. Het middenveld met Sami, Derek en Tim hadden een prima wisselwerking met de spitsen Thijs, Ayoub en Sepp en dat resulteerde in drie schitterende doelpunten na de rust. Tim en Sepp (2x) waren de doelpuntenmakers en na 60 minuten goed voetbal stond er 5-0 op het scorebord.
    Een prima resultaat voor onze eerste wedstrijd van dit seizoen. Volgende week staat de 2e oefenwedstrijd tegen Woubrugge JO13-1 op het programma.