• Bob Valkenburg benoemd tot erelid

    Bij zijn afscheid als voorzitter is maandagavond het erelidmaatschap van Alphense Boys aan Bob Valkenburg toegekend. Na eerst al drie jaar bestuurslid voor sponsoring te zijn geweest, was Bob de afgelopen vijftien jaar ‘eerste man’ van het bestuur. Hij keek tijdens de ledenvergadering van maandag vol voldoening terug op zijn tijd bij Alphense Boys. Hij laat de club achter als hoofdklasser, met een bijzonder florerende jeugdopleiding.

    Bob Valkenburg maakte zijn vertrek al een jaar geleden bekend, wegens een aanstaande verhuizing naar Duitsland (net over de grens, overigens). Gisteravond volgde het officiële moment van zijn aftreden. Aan het einde van de ledenvergadering, werd hij toegesproken door zijn opvolger Dennis Captein en ex-voorzitter, technisch adviseur en tevens erelid Kees Jansma. "Bij zo’n staat van dienst past slechts één ding", zei Captein, ‘en dat is het erelidmaatschap. In een vol clubhuis kreeg dat voorstel ondersteuning met een luid applaus.

    Valkenburg overhandigde zijn Boys-sleutelbos daarna aan Captein, bedankte zijn vrouw Els voor alle trouw en steun én clubcoördinator Paul Bahlmann, voor de innige samenwerking. Om te besluiten met de woorden: "Alphense Boys is een fantastische club."

    De algemene ledenvergadering stond maandagavond voor een groot deel in het teken van de verkiezing van een nieuw bestuur. Ook de bestuursleden Harry Redegeld (technische zaken), Margreth van der Pijl en Remco Donker (interne zaken) traden af. Wegens een groot aantal vacatures in het bestuur maakten zij dit voorjaar bekend uiterlijk 1 juli te zullen terugtreden. In de tussentijd formeerde de Raad van Advies onder leiding van Wilfred de Rooij en Jan Verwoerd een nieuwe ploeg bestuurders, waarin Gerard Haverkamp als enige lid van het vorige bestuur terugkeert als secretaris.

    Het nieuwe bestuur bestaat uit:

    Voorzitter: Dennis Captein
    Penningmeester: Richard Middelkoop
    Secretaris: Gerard Haverkamp
    Interne zaken: Willem Versteeg
    Jeugdzaken: Inge Sonneveld
    Senioren recreatief: Peter de Wit
    Sponsoring: Ronald Hendricx
    Technische zaken: Hatim Noura
    Vrijwilligersbeleid: Manfred van den Berg

    Ria Binnekamp is aan het bestuur toegevoegd als administratieve ondersteuning.