• Inschrijving viswedstrijd (28 mei) geopend

    De inschrijving voor de voorjaars-viswedstrijd van Alphense Boys is per direct geopend. Zondag 28 mei a.s. is de dag en belangstellenden wordt verzocht omzich zo spoedig mogelijk aan te melden.

    Meer informatie over deze happening: het is op 28 mei om 6.45 uur verzamelen, in de kantine voor het bekende bakkie troost. Om 7.00 uur is het vertrek naar de visstek, die pas die ochtend door de meest ervaren vissers (Rob de Goede?) wordt bepaald, afhankelijk van de wind en onverhoopte neerslag.

    De wedstrijd duurt tot klokslag 12.00 uur, waarna de visploeg naar de kantine gaat om het grootste gedeelte van het inschrijfgeld (10 euro) te besteden aan bier en uitsmijters. Welhaast vanzelfsprekend zorgt Rinus Ruijtenbeek weer voor vele en grote prijzen, inclusief Kanjerkoning en poedelprijs.

    Opgeven kan door een mail te sturen naar wilfredderooij@gmail.com of persoonlijk bij Rinus Ruijtenbeek. Wie pas op zondagochtend 28 mei besluit om mee te gaan, is overigens ook van harte welkom!