• Ook Alphense Boys C2 is nu in Spanje

  Alphense Boys C2 (zie foto) is na een lange busreis gearriveerd in het zonnige Spanje en won gelijk zijn eerste wedstrijd met 6-1. Alphense Boys C1 heeft in  Turijn de eerste wedstrijd tegen Altovicentino met 0-1 verloren. Verdere informatie hebben we niet ontvangen

  Verslag Alphense Boys C2

  Na een relaxte busreis en een idyllische baai in Lloret de Mar en \'s avonds gezamenlijk (met de D2) naar voetbal te hebben gekeken, begon Alphense Boys C2 vanmiddag aan het internationale Coppa Jordi toernooi bij Blanes. Op 12 velden wordt het toernooi afgewerkt. De Belgische tegenstander Royal-Gosselies Sport wordt overrompeld door de gretige Boys spelers. In de 1e minuut neemt Kaan Temur een corner die door Romeo Pieters wordt binnengekopt (1-0). In de 5e minuut scoort Kaj v/d Veldt de 2-0. Met een lange bal wordt de Belgische spits de diepte ingestuurd. Boys keeper Rens Boer heeft de bal alvast maar de spits loopt Rens omver en scoort tegen de verhouding (en onterecht) de 2-1.De Boys blijven echter geconcentreerd voetballen en geven achterin niets weg. In de 17e minuut wordt het 3-1. Jansz Schipper geeft een crosspass op Romeo Pieters die zijn tweede kopgoal scoort. In de tweede helft gaat Zakaria Atrougouti op avontuur. Hij passeert eerst een verdediger en daarna met een sleepbeweging de keeper en tikt de 4-1 binnen. Een minuut later scoort Zakaria de 5-1 op aangeven van Romeo. Even later geeft Dylan v/d Nieuwendijk een diepe bal op Romeo, die de bal met rechts uit de lucht plukt en met links beheerst de 6-1 maakt. Tien minuten voor tijd besluit de Belgische trainer ermee te stoppen. Niemand begrijpt het , maar de eindstand wordt maar op 6-1 gehouden. Na deze wedstrijd gaat de hele ploeg voor een rondleiding naar het Camp Nou stadion van Barcelona.

   

  Alphense Boys D1

  Alphense Boys D1 wint zijn eerste wedstrijd in Italie tegen SAS Carsasa (lokale Italiaanse ploeg) met 3-0. Doelpunten van Bujo Hegic, Allal ben Gharda en Jayden Pieters