• Kies nu de Kicksshop.nl Speler van de Maand - april

  Wie volgt Nino Vittali (foto) op als Speler van de Maand?

  Voor de verkiezing Kicksshop Speler van de April zijn 4 spelers genomineerd. Je kunt vanaf nu tot en met volgende week woensdag jouw stem uitbrengen op je favoriete speler/speelster. Hieronder zie je een overzicht van de genomineerde spelers/speelsters en waarom zij deze maand in dit klassement staan. De winnaar is de speler/speelster die komende week de meeste stemmen krijgt. Stemmen kan t/m 19 april.

  Naam

  Team

  Reden

       

  Pim van Zoest

  JO17-1

  Aanvoerder in goede en slechte tijden, leider in voor- en tegenspoed.

       

  Kyla Dexter

  MO19-2

  Altijd aanwezig op de training, altijd bereid om andere teams te helpen (MO19-1 en VR1). Goede voetbalster die nooit kritiek geeft op anderen maar altijd aanmoedigt om beter te doen. Ook is zij nooit ongezellig en doet zij altijd en overal haar best voor.

       

  Menno de Jong

  1

  Heeft elke wedstrijd een paar beslissende reddingen, waardoor het eerste nog altijd in de race is voor het kampioenschap en inmiddels ook een periodetitel  pakte. Zet zich ook in als keeperstrainer bij de jeugd.

       

  Sophie Andrukaitis

  MO13-1

  Sophie staat spits in de MO13-1, of liever: overal waar zij in de strijd voorop kan gaan! Het gaat haar steeds beter af om te kijken naar vrije medespeelsters. Ook het kijken voor, tijdens en na een scoringskans gaat ondertussen ongelooflijk goed. Door ballen lager en harder in te schieten scoort zij tegenwoordig elke wedstijd wel 1 of 2 goals.

   Klik hier om je stem uit te brengen: http://www.alphenseboys.nl/spelervandemaand/stemformulier.