• Nomineer nu de Kicksshop.nl Speler van de Maand april

    Wie wordt de Kicksshop.nl Speler van de Maand? Tot en met a.s. zondag 9 april kunnen trainers of leiders van Boys-jeugdteams een kandidaat uit hun team nomineren als Kicksshop.nl Speler van de Maand. Vertel ook waarom deze speler/speelster volgens jou een bijzondere vermelding verdient.

    Volgende week wordt een lijst van alle genomineerden gepubliceerd en dan kan iedere bezoeker van onze site op de kandidaten stemmen. De speler/speelster met de meeste stemmen ontvangt een mooie prijs van Kicksshop.nl, sponsor van de jeugdopleiding van Alphense Boys.

    Om een speler/speelster te nomineren, kun je een mail sturen met de volgende gegevens:

    • Naam leider/trainer:
    • Team:
    • Naam van de genomineerde:
    • Reden voor de nominatie:

     

    Klik hier om de nominatie in te sturen.  

    Voorwaarden

    • Elke maand kan maximaal 1 speler/speelster per team worden genomineerd.
    • Een speler/speelster kan 1x per seizoen worden genomineerd.
    • Nominaties worden alleen vermeld als alle gegevens juist zijn ingevuld.

     

  • Wil je geen blaren meer na het voetballen?

    Je hebt ze vast al een keer gezien op tv: de Trusox. Een revolutionaire sok, die ervoor zorgt dat je een perfecte grip hebt in je schoenen. Deze kousen hebben een anti-sliptechnologie in de binnen- en buitenkant van de sok. Deze technologie is verwerkt in de panelen op de voetbalsok. De panelen zorgen ervoor dat je niet meer glijdt in je schoenen en dat je een perfecte afzet heb tijdens het sprinten. Veel bekende voetballers spelen al met deze sokken, zoals Suarez, Mesüt Ozil en Edison Cavani.

    Hoe draag je deze sokken?

    -       Ter hoogte van je enkel knip je je normale voetbalkousen af.

    -       Trek de Trusox aan en trek dan het bovenste deel van je voetbalkousen er overheen.

    -       Zorg er daarna voor dat de kniplijn van de voetbalkousen vast komt te zitten aan de Trusox. Dit kunt u doen door middel van tape of een elastieke band.

    De Trusox zijn verkrijgbaar bij Kicksshop.nl, sponsor van onze jeugdopleiding. U kunt de sokken online bestellen en dan laten bezorgen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Alphen aan den Rijn (Middenweg 1a).