• Alphense Boys MO11-1 - Floreant MO11-1

Vandaag moeten we het doen zonder Faye B. en Fay K. De wedstrijd begint met Isa op het doel, Razia en Alysha staan in de verdediging, Indy, Faye en Daisy op het middenveld en Pien in de spits. Roann begint als wissel.

Vanaf de aftrap is Floreant iets sterker dan dan AB. Gelukkig is de verdediging goed wakker en worden de ballen door Alysha en Razia snel terug naar het midden geschoten. Helaas lukt het niet om veel verder dan het midden te komen en dus speelt de wedstrijd zich voornamelijk op onze helft af. Floreant krijgt een mooie kans maar de bal gaat naast, dat is iets wat we deze wedstrijd een paar keer zien gebeuren. De volgende kans van Floreant gaat hard op de paal, daar zijn we goed weggekomen!

Niet lang daarna volgt er weer een schot op ons doel maar die wordt door Isa over het doel heen getikt, goed gekeept! Daarna wordt de bal door de meiden goed naar voren gespeeld en probeert Indy hard op het doel te schieten, een van de weinige kansen die we hebben, maar de bal wordt door de keeper netjes verdedigd. Een schot van Roann gaat net over het doel.

Wat ons niet lukt vandaag is Floreant wel gelukt, met een achterstand van 0-2 gaan we de rust in.

Na de rust staat Faye op doel en Isa in het veld. De meiden spelen iets feller dan in de eerste helft. Razia, Daisy, Pien, Isa en Roann proberen de bal steeds naar voren te krijgen. Indy schiet opnieuw maar de bal wordt door de keeper gevangen. En de volgende poging komt op de paal terecht. Ook de poging van Pien gaat er niet in.

Helaas worden er vanuit corners twee eigen doelpunten gemaakt. Alysha en Indy proberen voor het doel nog flink wat ballen weg te krijgen, maar het is duidelijk dat Floreant voetballend gewoon toch net even wat sterker is. Faye tikt nog een paar ballen mooi uit het doel, maar kan niet voorkomen dat er toch nog eentje in gaat.

Met een eindstand van 0-5 wordt er afgefloten.