• Woensdagnieuwtjes

    Gistermiddag (dinsdag) is bekend gemaakt dat Dennis Captein de nieuwe voorzitter wordt van Alphense Boys en daarmee Bob Valkenburg opvolgt die die rol 15 jaar heeft vervuld. De Raad van Advies heeft binnen twee maanden een compleet nieuw bestuur weten te formeren, wat een knap stuk werk mag worden genoemd. In de voorjaarsvergadering (mei/juni 2017) worden de volgende kandidaten voorgedragen:  Voorzitter: Dennis Captein (foto) , Penningmeester: Richard Middelkoop , Secretaris: Gerard Haverkamp , Interne zaken: Wim Versteeg, Jeugdzaken: Inge Sonneveld, Senioren recreatief: Peter de Wit, Sponsoring: Ronald Hendricx, Technische zaken: Hatim Noura, Vrijwilligersbeleid: Manfred van den Berg.

    Dave Star  (14 jaar) en spelend in Alphense Boys C1, gaat het volgend seizoen bij ADO Den Haag o16 spelen. Na Simon van Duivenbooden en Daan Putman (beiden naar Vitesse) is Dave de derde speler van de huidige C1 (o.l.v. trainer Bryan de Vries) die volgend seizoen de stap maakt naar de jeugdopleiding van een proforganisatie. Gisteren (dinsdag) werd Dave gepresenteerd bij ADO (zie foto onder). Daan Putman wordt op zaterdag 8 april gepresenteerd bij Vitesse (die foto's volgen later).

    Op dit moment heeft Alphense Boys 44 uitnodigingen gehad van een BVO voor een stage voor een van onze jeugdspelers. Enkele spelers staan bij meerdere BVO's in de belangstelling. Inmiddels is het al van acht spelers zéker dat ze volgend seizoen in de jeugdopleiding spelen van een profclub.

    Abdou Harroui (18 jaar)  heeft onlangs een profcontract getekend bij Sparta Rotterdam, waar hij de laatste 3 seizoen in de jeugdopleiding speelde. Abdou speelde bij Alphense Boys in de C1 en B1 (2012-2014) en werd daarna gescout door Sparta. De dynamische middenvelder kwam dit seizoen ook al 8x uit voor Jong Sparta en heeft een contract getekend tot medio 2019.

    Op dit moment spelen er nog 38 ex-Alphense Boys spelers in diverse jeugdopleidingen van de BVO's.

    Komende zaterdag is Sportnetworking de balsponsor van de wedstrijd tussen Alphense Boys B2 en Forum Spor B1 (thuis om 13.00 uur). Sport Networking is een jong bedrijf dat sportevenementen organiseert, variërend van voetbalkampen en clinics bij amateurverenigingen tot sportdagen voor bedrijven. Tevens biedt het bedrijf studiereizen en zomerkampen aan. De zomerkampen worden gefaciliteerd op het Olympisch trainingscentrum op Papendal. Voor (jeugd)trainers is er de mogelijkheid om een cursus of een geheel verzorgde master-opleiding te volgen in Barcelona.

    Voor het volgende seizoen (2017-2018) zoekt de jeugdopleiding van Alphense Boys assistent trainers bij diverse jeugdselectie teams. Voor die functie zoeken wij enthousiaste personen die zich willen bekwamen in het trainersvak en veel willen leren van een gediplomeerde trainer waarmee nauw moet worden samengewerkt. Indien interesse willen wij graag een keer met jou praten om de voorwaarden en mogelijkheden te bespreken. Stuur een email met jouw CV naar: Paul.Bahlmann@hetnet.nl.

    Jens Toornstra is opgenomen in de definitieve selectie van het  Nederlands elftal, die volgende week interlands speelt tegen Bulgarije (kwalificatie WK) en een oefenduel tegen Italë.

    Vanmiddag (woensdag) om 17.30 uur spelen Alphense Boys E1 en E3 twin games bij en tegen FC Utrecht o10.

    Justin Kluivert scoorde afgelopen zondag zijn eerste goal voor Ajax 1. Nog maar 4 jaar geleden speelde hij met Ajax C1 voor de competitie tegen Alphense Boys C1. Herkent u hem op de foto?

    Het Frans Bahlmann Toernooi is definitief verschoven naar dinsdag 22 augustus en zaterdag 26 augustus. Het voorbereidingstoernooi, vernoemd naar de drie generaties Bahlmann bij de Boys, heeft naast Alphense Boys 1 als deelnemers Argon, RCL en Sportlust 46. Organisator Jacques van Vliet is met alle deelnemers de nieuwe speeldata overeengekomen.

    Danny Woltering (Alphense Boys C2) raakte twee weken geleden geblesseerd zonder dat er een speler in de buurt was. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat hij zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. Omdat hij nog zo jong is en in de groei, kan hij de eerste jaren nog niet geopereerd worden en zit voetballen er voorlopig niet in voor de ongelukkige Danny. Wel zal hij proberen om de spieren rond zijn knie zodanig sterk te maken dat hij op termijn  wellicht toch nog kan voetballen.

    De ziekenboeg bij de C2 is toch al erg goed gevuld. Links op de foto keeper Deon Bontje die al tot het einde van het seizoen is uitgeschakeld en rechts op de foto Zakaria Atrougouti die ook 3 tot 6 weken niet kan spelen.

    Alphense Boys D1 (o13-1) speelde gisteravond (dinsdag) met 1-1 gelijk tegen een KNVB team met spelers van onder 13 jaar.

    Afgelopen vrijdag gaf Robin Stolwijk (trainer/coach van Alphense Boys o13-2) een presentatie aan trainers van onze samenwerkende amateurpartners én aan onze eigen trainer met als onderwerp ''kijkgedrag en voetballen doe je met het hoofd''. Het werd een prima en zeer professionele presentatie met power point en diverse filmpjes waarop het onderwerp van de avond goed te zien was. Na de inleiding (binnen in de kantine) ging het hele gezelschap (± 35 man) naar buiten waar het e.e.a. vertaald werd in interessante oefenvormen aan spelers van onze E-Top en D2. Hierbij kwam ook Edwin Verpoort een demonstratie geven met de prachtige ''smart-goals'' waarbij dus gereageerd moest worden op de  verspringende verlichte bollen. Na dit praktijkdeelte werd de boeiende avond afgesloten in de kantine en konden er nog wat vragen beantwoord worden aan Robin Stolwijk. De alom overheersende indruk bij alle aanwezigen was, dat dit een hele leerzame en vernieuwende clinic was geweest die alle trainers bij hun eigen team ongetwijfeld zullen gaan gebruiken.

    Programma thuiswedstrijden selectieteams voor zaterdag 25 maart

    15.15 uur      A1 - Alexandria 66 A1

    13.00 uur      A2 - Sparta (AV) A1

    13.00 uur      B2 - Forum Sport B1

    11.00 uur      D1 - SML D1

    09.00 uur      D2 - Rijnsburgse Boys D1

    Het komende seizoen is Michael Lipsius (net geslaagd voor zijn TC 3 diploma) de trainer en coach van de nieuwe E-Top. In dat komende seizoen zal Robbert Renirie (op de foto rechts) hem assisteren.

    Nog nooit een echte voetbalwedstrijd gespeeld en al  gescout door Feyenoord. Het overkomt de 5-jarige Rayan Bizih (zie foto) en de 6-jarige Ewan Geelen uit onze F-league, die nu iedere zaterdagochtend onderlinge wedstrijdjes spelen bij Alphense Boys op het kunstgrasveld voor onze kantine. Blijkbaar zijn ze toch al opgevallen bij de scouts van Feyenoord (waar Alphense Boys een samenwerkingsovereenkomst mee heeft) en mogen ze een drietal keren op Varkenoord komen trainen.

    Ook dit jaar worden de beste sporters uit Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam geëerd. Op zondag 26 Maart 2017 vanaf 19.30 uur in Zwembad AquaRijn worden de sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en sportvereniging van het jaar gekozen door een vakkundige jury. De gemeente Alphen neemt de uitreiking van de sportpenning voor haar rekening.


    Alphense Boys B1 is genomineerd (zie foto) om sportploeg van het jaar 2016 te worden. De andere genomineerden in deze categorie zijn meisjes hockey B1 en Samen Sterk dammen.

    Alphense Boys is ook weer genomineerd om vereniging van het jaar te worden. De concurrenten zijn AAV 36 en IJsclub Otweg Boskoop. In de afgelopen 10 jaar werd Alphense Boys 5x vereniging van het jaar in de gemeente Alphen a/d Rijn

    Afgelopen zaterdag (een normale competitiedag) klikten 3745 personen de website aan van Alphense Boys. Vooral in de avond schiet de teller omhoog vanwege de wedstrijdverslagen van de zaterdag. Op zondag was het bezoekersaantal 3367. Op doordeweekse dagen wordt de website van Alphense Boys door ± 2000 personen per dag bezocht.

    Een record aantal teams zal in April en Mei deelnemen aan internationale toernooien. De volgende teams spelen binnenkort in het buitenland. De JO11-3, JO13-1, JO13-2, JO13-4, JO13-5, JO15-1, JO15-2, JO15-3, JO17-2 en de MO17-1.Zij vertrekken o.a. naar Italië Spanje, Duitsland, België,  en Engeland. Wij wensen hen een mooi en sportief toernooi.

    Op vier zondagen in april zullen we bij Alphense Boys weer de traditionele ''vergelijkingswedstrijdjes'' organiseren voor de geboortedatums 2009 en 2010. Dit doen wij om een goed inzicht te krijgen in de kwaliteiten van de spelers met het oog op de teamindeling voor het volgende seizoen. Voor de lichting van het geboortejaar 2010  doen we dat op zondag 2 en 23 april. Graag dan om 09.00 uur melden in de kantine. De wedstrijdjes beginnen om 09.30 uur en we zijn om 10.30 uur klaar. Voor de lichting van het geboortejaar 2009  doen we dat op zondag 9 en 30 april. Graag dan om 09.00 uur melden in de kantine. De wedstrijdjes beginnen om 09.30 uur en we zijn om 10.30 uur klaar.

    Alphense Boys C1 speelde afgelopen zondag een uitwedstrijd tegen De Graafschap C1 voor de competitie in de 1e divisie. De mannen begonnen deze wedstrijd als een gewone zondag, dit is namelijk meestal een rustdag......! Binnen 4 minuten stonden ze dan ook met  2 -0 achter! Niet scherp en geen concentratie waren hier de oorzaak van. Het was over het algemeen geen beste wedstrijd, echter De Graafschap was ook niet echt in zijn beste doen. De mannen van Bryan de Vries kwamen echter redelijk eenvoudig weer in de wedstrijd door twee doelpunten van Max van Hees (2-2). Door het gemak waarop deze goals vielen, dachten de mannen waarschijnlijk dat het allemaal wel vanzelf zou gaan en voor ze het wisten was het alweer 3-2 voor De Graafschap. Na de rust zagen we wél een scherper Alphense Boys C1, ook al was het voetbal niet zoals we laatste weken gewend waren. De stand werd verdiend op 3-3 gebracht toen Simon van Duivenbooden werd gevloerd in de 16 meter en Max van Hees vanaf de stip zijn derde goal kon laten aantekenen.  In de tweede helft werd er wél geconcentreerd speelde  en werd er niets meer cadeau gegeven. In de slotfase stuiterde een lange bal  over de keeper van De Graafschap heen op de 16 meter, Isay  Gesser was er als de kippen bij om dit buitenkansje te verzilveren, hij maakte de winnende goal vlak voor tijd (4-3) Met dit resultaat klimt Alphense Boys C1 naar een keurige vierde plaats op de ranglijst.

    Voor het komende seizoen zoekt het wedstrijdsecretariaat een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de F en E-pupillen. Tevens zoeken we een scheidsrechterscoördinator voor de F en E-pupillen. Bent u geinteresseerd in een van deze functies en wilt u er eens met ons over praten, mail dan even naar info@alphenseboys.nl

    De D6 gaat met Pasen naar een internationaal toernooi in Hasselt. Dat is natuurlijk heel leuk, maar kost ook geld. De jongens hebben daarom bedacht dat zij zaterdag 25 maart vanaf 09:00 uur plantjes gaan verkopen bij de Boys. Die plantjes worden aangeboden door Floritec (www.floritec.eu/nl/) en kosten € 1,50 per stuk. En als u er meer dan 1 wilt, dan kunt u best met de boys onderhandelen!  (zie foto onder)

    Onder het hoofdstukje ''merkwaardig'' kunnen we toch wel het volgende rangschikken. Marcel IJzendoorn (trainer/coach van Foreholte en toevallig ook de vader van Sven IJzendoorn, keeper van onze B1) doet de cursus TC 1 van de KNVB. Afgelopen zaterdag moest hij, als examen, het competitieduel FC Rijnvogels tegen DVS 33 coachen. De eigenlijke coach (Hein van Heek) mocht zijn mond niet open doen anders zou Marcel zakken....! In zo'n belangrijke competitiewedstrijd moest de hoofdtrainer dus de coaching volledig overlaten aan een stagiair......! Hier viel met de KNVB niet over te praten. Ook alternatieven om dit bij een bekerwedstrijd of oefenduel te doen, werden afgewezen. Bovendien kreeg Marcel IJzendoorn de opdracht om de donderdag vòòr de competitiewedstrijd een conditionele training te geven (!). Twee dagen voor de wedstrijd!

    Hein van Heek heeft nu al aangegeven dat hij voortaan geen stagiairs meer aanneemt.

    KATWIJK - 'Ik ben pislink. Bij deze haak ik af als stageadres.' FC Rijnvogels-coach Hein van Heek was zaterdag na afloop van het verloren duel tegen DVS '33 woest. Zijn ploeg zit in zwaar weer, staat op een degradatieplaats en heeft de punten meer dan hard nodig. Zaterdag deed Van Heek niet zelf de coaching, maar deed Marcel IJzendoorn dat, die examen moest doen voor zijn TC1-diploma. Geen punt volgens Van Heek, maar de manier waarop de KNVB het hele examen heeft aangekleed, kan volgens hem niet.'Op deze manier ga ik geen stagiair meer aannemen. Dat doe ik niet meer.' Van Heek maakt zich om het volgende boos. Tijdens het examen mag de hoofdcoach geen aanwijzingen geven. Doet hij dat wel, dan is de kandidaat direct gezakt. 'Ik vind gewoon dat de hoofdtrainer moet coachen. Die jongens moeten het absoluut leren, maar dan maar samen, in plaats van hij alleen.'
    IJzendoorn had al vroeg in het seizoen aan Van Heek gevraagd of hij bij Rijnvogels stage mocht lopen. 'Dat was geen enkel probleem. Maar halverwege het seizoen hoorden we pas dat hij een competitiewedstrijd moest gaan coachen. Toen heb ik gevraagd of dat geen bekerwedstrijd mocht zijn.' Het antwoord wat hij kreeg was nee. 
    Afgelopen donderdag werden er door de voetbalbond instructies gegeven aan FC Rijnvogels. Toen gingen de nekharen van Van Heek al overeind staan. 'Er was iemand van de KNVB en die kwam al heel groots naar binnen', ergert hij zich duidelijk. 'Het eerste wat hij vertelde is dat hij bij Ajax iemand had laten zakken, omdat de trainers het af en toe van hem overnamen. Dat risico wilden wij niet lopen.' Eén ding wil Van Heek wel duidelijk maken. Hij heeft niets tegen IJzendoorn en neemt hem dan ook niets kwalijk. Geen kwaad woord over hem. 'Ik heb Marcel hoog zitten en hij heeft het prima gedaan. Donderdag heeft hij ook een prima training gegeven. Daar is hij dan wel op gezakt, want het had een conditionele training moeten zijn. Die moet hij overdoen.'

    Zondag 19 maart heeft de E3 een oefenwedstrijd tegen PSV O10 gespeeld (zie foto onder). Op het mooie, bosrijke complex de Herdgang in Eindhoven mochten de jongens om 11:00 uur op veld 1 aantreden. Er werden 4 periodes van 20 minuten gespeeld waarin de Boys uitstekend spel lieten zien. Van enige plankenkoorts was geen sprake, binnen no-time stonden de Boys met 3-0 voor. PSV leek overrompeld en de trainer besloot wat omzettingen in zijn elftal te doen. Dat resulteerde al snel in doelpunten voor PSV. De score ging op- en neer, waarbij onze jongens uiteindelijk met 11-9 hebben verloren. De ouders van de E3 kregen complimenten van de ouders van de PSV kinderen voor het vertoonde spel. Ook de trainingsstaf van PSV was vol lof over onze Boys. PSV ziet graag dat we aan het einde van het seizoen terugkeren voor weer een wedstrijd. Die uitnodiging nemen we graag aan, maar we gaan eerst woensdag 22 maart (vandaag) naar FC Utrecht.

    De voetbalwedstrijd Alphense Boys - Nieuwerkerk  is a.s. zondag  live te volgen in het sportprogramma "Sport Lokaal" van  Studio Alphen. Sport Lokaal wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden tussen 14 en 18 uur voor de regio Alphen aan den Rijn, Rijnwoude en Boskoop. Erik Joustra zal deze middag het radioverslag verzorgen. Ook wordt er in deze uitzending verslag gedaan van meerdere sportevenementen  uit de regio. Studio Alphen kan je ontvangen via 90.0 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel en het glasvezelnet van KPN (kanaal 962) en Lijbrandt (kanaal 798); in Rijnwoude via 106.5 FM (ether) en 103.4 FM (kabel).

    Aanstaande zaterdag speelt Alphense Boys JO13-2 tegen Rijnsburgse Boys JO13-1. De aanvang van deze wedstrijd is 09.00 op veld 1. De wedstrijdbal voor deze wedstrijd wordt gesponsord door: Schoonmaakbedrijf van Berkel Zuid-Holland BV gevestigd in Houten. 

    De diensten bestaan uit: Schoonmaakonderhoud, Specialistische reiniging, Glas- en gevelreiniging, Vloeronderhoud, Oplevering schoonmaak, Levering van sanitaire, benodigdheden

    Leveren van Personeel. Meer info:  Bel: 030-6381010 (hoofdkantoor)
    E-Mail: 
    info@vanberkelschoonmaak.nl

    Zondag a.s. speelt Alphense Boys 1 weer thuis (14.00 uur) tegen Nieuwerkerk. Dat zal dan gebeuren zonder aanvoerder Thom Nouwens (zie foto) die drie wedstrijden schorsing heeft gekregen n.a.v. zijn rode kaart van afgelopen zondag. Inmiddels is besloten, gezien de disproportionele straf, om in beroep te gaan tegen deze straf.

    Evert Bauman heeft aangegeven ook het volgend seizoen bij Alphense Boys te blijven en in het 1e elftal te willen spelen. Ook Patrick Krop heeft die belofte inmiddels gedaan.

    De balsponsor van de wedstrijd tussen Alphense Boys C2 en FC Lisse C1, was Broekhof Verpakkingen BV uit Noordwijkerhout. In 1974 is Broekhof Verpakkingen BV opgericht door Piet Broekhof. Een liefhebber van planten en bloemen en een ondernemer pur sang. Het bedrijf is klein gestart maar door de jaren heen sterk gegroeid. Inmiddels is de leiding overgedragen aan zoon Arjan. Het is na meer dan 40 jaar nog altijd een echt familiebedrijf.

    De laatste jaren richt het bedrijf zich succesvol op uitbreiding naar het buitenland, het vernieuwen van producten en het verbreden en verdiepen van het assortiment. Het familiebedrijf groeit tot aan de dag van vandaag. Vandaag de dag is Broekhof een totaalleverancier van toegevoegde waarde voor bloemen en planten. Dagelijks brengen onze vrachtauto’s vanaf onze vier vestigingen producten naar klanten in Nederland en ver daar buiten. Besteld via de webshop of gewoon per telefoon of e-mail.

    In de inkoop van verpakkingsmaterialen is het Verre Oosten niet meer weg te denken. Broekhof speelt hier op in met vestigingen in Hong Kong en Vietnam. Zo zijn wij, en onze klanten, verzekerd van een enorm aanbod tegen een gunstige prijs. Met vestigingen in of vlak bij Nederlands grootste bloemenveilingen en export centra staan wij midden tussen onze klanten in. Wij weten wat er speelt en werken samen met onze klanten aan nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Daarnaast blijven wij ook het brede assortiment bloemisterij artikelen leveren. Zoals we dat al jaren doen. Wilt u meer weten? Ga naar www.broekhof.nl

    Verslag Rijnsburgse Boys o/23 - Alphense Boys o/23:

    Dinsdagavond 14 maart speelde Alphense Boys o23 hun thuis wedstrijd tegen de ongeslagen koploper Rijnsburgse Boys o23. Alphense Boys begon zeer voortvarend zoals afgesproken in de bespreking. Binnen 3 minuten lag de bal al in het mandje! Een schitterende diepe bal op de links opkomende Raichelo Fecunda die de bal strak bij de 1e paal neerlegde waarnaar de goed ingelopen Djazz Manusama de 1-0 binnen tikte.  Alphense Boys speelde net als de tegenstander in een zeer hoog tempo en zeker in de 1e helft met heel veel drive en discipline.

    Rond de 20e minuut kreeg Alphense Boys 3 keer op rij een kans om te scoren maar evenveel keer redde de Rijnsburgse Boys spelers op de doellijn door zich met het hele lichaam voor de bal te gooien. Maar in de 25e minuut was er geen houden aan na weer een mooi opgezette aanval via diverse spelers van achteruit waar uiteindelijk Raichelo Fecunda weer op links werd weggestuurd en zijn tegenstander zijn hielen liet zien met daarna een afgemeten voorzet op Kevin Cameron die voor de 2-0 tekende. Een 1e helft waarin op een vrije trap na die werd weg gestompt door onze goed keeper Mats v Essen niet in gevaar is geweest. Het klopte en Alphense Boys speelde echt als een hecht team die gebrand waren op een goed resultaat.

    De 2e helft begon de Alphense Boys niet zo scherp als in de 1e helft. En dan wordt het gelijk ook een stuk lastiger en gaat iedereen wat verder uit elkaar voetballen. Dit resulteerde al vroeg in de 49e minuut voor de aansluitingstreffer Rijnsburgse Boys voor de 2-1. Hierna golfde het spel heen en weer en na zo 20 minuten herpakte Alphense Boys zich weer een beetje. 2e helft was ook iets meer rommeliger maar dat kwam ook een beetje door de vele wissels omdat iedereen speel minuten kreeg waaronder ook de twee A spelers Derrick Barrima en Silvanio.

    In de 67e minuut nam de Alphense Boys weer afstand na een mooie actie van de zeer opdreef zijnde Djazz Manusama die met een schitterende steekbal Patrick Krop de 3-1 liet aantekenen.

    Een 2e helft waar Rijnsburgse Boys ook wat meer kansen kreeg en de wedstrijd aardig in evenwicht was zorgde de "Uien" in de 83e minuut weer voor de aansluitingstreffer en bracht de stand op 3-2.  Gelukkig liet Alphense Boys niet van de wijs brengen en bleef hard werken voor de overwinning. Dit resulteerde in de 88e minuut voor de beslissende 4-2 voorsprong na goed doorgaan van Thomas die op de achterlijn de bal bij de 2e paal neerlegde waar de instormende Erwin Nuytinck de bal binnen kopte. Kortom een echte team overwinning met heel veel beleving, drive en discipline waar iedereen voor de overwinning ging.

    Dinsdag 11 april speelt onze Alphense Boys o23 hun laatste wedstrijd uit tegen Noordwijk o23 aanvang 20.00 uur.

     

    Er zijn de afgelopen dagen al meer dan vijfhonderd stemmen uitgebracht tijdens de verkiezing Kicksshop Speler van de Maand. Iedereen kan nog stemmen, tot en met vandaag, via https://www.alphenseboys.nl/spelervandemaand/stemformulier. De winnaar wordt begin volgende week bekendgemaakt.

    Komende maand zijn de inschrijfdagen voor het 54-ste Sportweekend, dat wordt gehouden op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni. Het thema dit jaar is Let’s play some music!

     

    Speelt u mee in de Vriendenloterij? U kunt Alphense Boys dan helpen door aan te geven dat u voor onze vereniging meespeelt. Het kost u niets extra’s en Alphense Boys ontvangt dan een mooie vergoeding!

     

    De KNVB houdt bij Alphense Boys op 19 mei a.s. een voorronde van het NK 7x7 voor 20+/30+ vrouwen. Van 29 maart ?? 2 mei kunnen teams zich hiervoor inschrijven bij de KNVB. Voor Alphense Boys is dit een mooie gelegenheid om mensen uit de regio kennis te laten maken met 7x7 voetbal. We zien elk jaar dat er weer nieuwe teams ontstaan uit deze toernooien, die uiteindelijk instromen in de reguliere competitie 7x7 35+/45+ en 20+/30+ (vrouwen).