• Kies nu de Kicksshop.nl Speler van de Maand

    Voor de verkiezing Kicksshop Speler van de Maand zijn in maart 11 spelers genomineerd. Je kunt vanaf nu tot en met volgende week woensdag jouw stem uitbrengen op je favoriete speler/speelster. Hieronder zie je een overzicht van de genomineerde spelers/speelsters en waarom zij deze maand in dit klassement staan. De winnaar is de speler/speelster die komende week de meeste stemmen krijgt. Stemmen kan t/m 22 maart.

    Naam

    Team

    Reden

         

    Sinclair Falco

    JO9-1

    Motor van het team, een aanvoerder, een voorbeeld voor een ieder. Een fijne jongen om mee te werken, die kritisch is op zichzelf en medespelers. 

         

    Jim Gazan

    JO19-5

    De rots in de branding van de A5, onze laatste man, die nooit zeurt, altijd voorop gaat in de strijd, en alle gaten dicht die anderen laten vallen, is nu met een zware opleiding tot marechaussee bezig, maar is er wel altijd op zaterdag, en staat er dan ook. Grote klasse.

         

    Mike Hamilton

    JO19-2

    Speler die altijd aanwezig is op de training, altijd positief en gemotiveerd. Met twee goals was hij beslissend is in de derby tegen Alphen.

         

    Abdelbarie Imani

    JO11-9

    Abdelbarie verdient deze nominatie omdat hij ongelooflijk hard zijn best doet om een goeie voetballer te worden bij Alphense Boys.

         

    Indy Jacobs

    MO11-1

    Indy is een hele belangrijke speelster voor ons elftal. Ze speelt op het middenveld en helpt overal op het veld goed mee. Ze scoort vaak en is ook achterin te vinden om te helpen met verdedigen.

         

    Elisa Katchaki

    MO13-1

    Elisa staat mid-mid. Als D-speelster heeft zij nu al de gave constant op te letten waar medespeelsters staan. Op die manier lukt het haar om medespeelsters die nog niet zo lang op voetbal zitten aan de bal te krijgen. Deze speelster kunnen daardoor groeien in hun spel. Zij koppelt dit aan een enorme dynamiek, zodat zij dit zowel richting de aanvalsters als richting de verdedigsters kan doen.

         

    Beau de Leeuw

    MO19-2

    Altijd gemotiveerd en permanent beschikbaar om in te vallen bij andere teams (MA1, VR1).

         

    Yassine el Messaoud

    JO11-3

    Yassine is behoorlijke tijd geblesseerd geweest. Twee weken geleden heeft hij de trainingen hervat. Afgelopen zaterdag heeft hij 50 minuten pijn vrij gespeeld, en was zeer belangrijk voor het team. Trainers blij, spelers blij, en vooral Yassine blij.

         

    Leay Rabdi

    JO19-3

    Mist nooit een training. Corrigeert mede autochtone spelers (waar nodig). Is een echte teamspeler. Helpt overal voor en achter. Coacht soms kritisch maar met een positieve toon. Speelt al weken half fit.

         

    Nino Vittali

    JO17-2

    Zijn enorme inzet tijdens trainingen en wedstrijden. Altijd 100%. Zijn positieve manier van coachen waardoor hij ander spelers beter laat spelen. Zijn altijd goede humeur dat ook in de kleedkamer zorgt voor een prettige sfeer en om zijn goede voetbalkwaliteiten en prima zelfreflectie.

         

    Danny Woltering

    JO15-2

    Onze keeper viel met een ernstige blessure uit en moest per ambulance naar Leiderdorp worden gebracht. Omdat we maar 1 keeper hadden, moest er een speler op doel. En toen offerde Danny zich op. Helaas liep dit niet goed af voor onze kanjer. We hadden niet 1 maar 2 ambulances nodig. Helaas was er voor Danny geen ambulance meer beschikbaar, waardoor hij per auto naar de spoedeisende hulp moest worden gebracht in Leiderdorp. Helaas kon de orthopeed niet goed zien op de foto\'s wat nu de blessure is aan zijn knie. En daarom moet hij maandagavond een mri-scan maken of het nu zijn meniscus is of zijn kruisbanden of als hij veel pech heeft beide. Wij wensen Danny namens staf en spelers heel veel beterschap!!

     

    Klik hier om te stemmen.