• Alphense Boys JO19-2 - Donk JO19-1

Zaterdag speelde Alphense Boys JO19-2 op veld 3, een lastige wedstrijd tegen Donk. De wedstrijd begon onder leiding van een 'engelse' scheidsrechter om 13:00 uur. In de openingsfase was het Alphense Boys die door middel van een mooi uitgespeelde 1-2 combinatie van Jasper en Silvanio op 1-0 voor kwam. Silvanio nam de treffer voor zijn rekening. Daarna kwam een rommelige fase, de Engelse leidsman spekte de kas van de KNVB prima door meer dan regelmatig te fluiten, en te strooien met kaarten. Dit wat helemaal niet in het wedstrijdbeeld paste. Het was namelijk een sportieve wedstrijd van beide kanten.

In de rust werden de messen geslepen, en gewerkt aan een nieuw strijdplan. Er moest wat gebeuren aan het rommelige spel. Toen na de rust in de 50e minuut Jurgylio Limon (zie 4e foto onder) zijn man op het verkeerde been zette, en een mooie voorzet gaf , was het Silvanio Fortes die de 2-0 aantekende.

Tot aan de 80e minuut gebeurde er eigenlijk niets geks. De laatste wissel die erin kwam was Quinte Koster en die scoorde in de 85e minuut, na goed voorbereidend werk van de eveneens prima ingevallen Nassir Fatah, de 3-0. En niet veel later was het wederom Nassir die de 4-0 op een mooie wijze afrondde. En daarmee de eindstand op het scorebord zette.
    Volgende week zaterdag speelt de JO19-2 om 12.30 uur uit tegen Nieuwkoop JO19-1