• Mooie overwinning uit bij Stolwijk

We speelden om 09:00 uit bij Stolwijk, de nummer laatste uit de competitie maar niet onderschatten. Wij staan er vlak boven en thuis hadden we met 1-2 verloren. Stolwijk lijkt niet zo ver weg maar omdat je toch een stuk binnendoor rijdt doe je er langer over dan verwacht. Gelukkig was iedereen op tijd en na de warming-up, 2 keer van veld wisselen en een bal uit de sloot vissen konden we beginnen. We hadden 3 wissels maar een paar meiden waren ligt geblesseerd en wisten niet zeker of ze konden spelen, maar wilden het toch proberen.
    De eerste paar minuten leek het of de meiden wat moeite hadden met het vroege tijdstip, ze ware nog niet helemaal scherp. Geen onnodig tegendoelpunt en het speel ging op en neer. Bij een van onze aanvallen schoot Pien op doel, een lastig schot dat de keepster in eerste instantie kon tegenhouden. Maar in 2e instantie schoot Pien hem er toch in, 0-1. De meiden werden wakker en we bleven goed doorgaan. Stolwijk had ook een aantal kansen, maar door uitsteken verdedigend werk van onder andere Alysha ging de bal er niet in. Aan de andere kant was het weer een aanval opgezet door Indy waarbij ze zelf door ging, koel als altijd schoot ze de bal in het doel, 0-2
    Tijd voor limonade!
    De 2e helft was nog geen minuut oud en Stolwijk had al gescoord. De meiden zaten in gedachten misschien nog in de kleedkamer maar ze waren er niet bij. Onnodig om Stolwijk zo het gevoel te geven dat er nog wat te halen viel. Ze herpakten zich weer en hetzelfde speelbeeld van de eerste helft kwam weer terug. Hierbij ging het spel op en neer en hadden we enkele hele goede kansen. Een afstandschot van Indy knalden op de lat en vloog over. Na een volgende aanval van ons werd de bal uitverdedigd en kregen we een corner. Indy nam de corner en haar zus Faye stond op de juiste plek, 1-3. Stolwijk kwam later in de wedstrijd nog terug tot 2-3 en daar bleef het