• SVS JO19-1 - Alphense Boys JO19-2

Alphense Boys JO19-2 had een op papier makkelijke wedstrijd tegen de nummer 11 van het klassement, SVS. Het werd ook een 7-1 overwinning, maar het ging toch niet zo gemakkelijk als werd verwacht. De wedstrijd begon 25 minuten later en dit kwam de concentratie niet ten goede. Dat bleek ook, want in het eerste kwartier werden alle tweede ballen gewonnen door SVS. Maar na een kwartier kantelde de wedstrijd. Door een goede actie van Thijs Spanjer werd Jurgylio Limon vrij gespeeld en hij scoorde de 0-1. Nog geen minuut later was het Elio Mafuta die op de goede plek stond bij een klutsbal en de 0-2 aantekende. De 1-2 viel in de 26-ste minuut uit een twijfelachtige penalty.

Na rust ging het erg snel. Alphense Boys was veruit de betere ploeg en wist vrij gemakkelijk vijf keer te scoren. Een hoofdrol was gelegd voor Silvanio Fortes, die vier doelpunten voor zijn rekening nam. En een mooi moment voor Quinte Koster, die zijn eerste competitiedoelpunt maakte.

Volgende week is de JO19-2 vrij en over twee weken staat de inhaalwedstrijd tegen Alphen JO19-1 op het programma.