• Barcelona SS C1 wint AB Kersttoernooi

    Barcelona Soccer School won vandaag (donderdag) het C1-kersttoernooi van Alphense Boys. In de finale tegen Future Talent werd het 0-0 en nam Barcelona de strafschoppen beter. In de kleine finale won Alphense Boys C1 na strafschoppen van Roosendaal C1. Alphense Boys C1 startte het toernooi goed met drie overwinningen. In de laatste poulewedstrijd had de ploeg van trainer Bryan de Vries genoeg aan een gelijkspel, maar een vroege 2-0 achterstand is op een toernooi niet meer recht te zetten (3-1 verlies) In de kleine finale kregen de boysmannen kansen zat om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen, maar het bleef 0-0. In de strafschoppenserie mistte Roosendaal de eerste drie penalties die Alphense Boys allemaal benutte.

    Met dank aan de ervaring van vier uitstekende KNVB scheidsrechters (John Evenwel, Edwin Vlek, Rob Valkema en Karel van Valen) verliep het toernooi op sportief gebied uitstekend. Wel waren er, net als bij het C2 toernooi, opvallend veel blessures in deze C-leeftijd. Spijkenisse C1 moest zich zelfs terugtrekken uit de kleine finale omdat ze nog maar 8 spelers over hadden. En zo iets was bij het C2 toernooi ook al gebeurt (ESA). Winnaar Baercelona Soccer School eindigde de finale zelfs (vanwege blessures) met 9 spelers.

    De ouders van de C1 hadden een grote bijdrage in het succes van dit toernooi door de bezetting achter de bar én in de commissuekamer. Waarvoor dank. Het was weer erg gezellig

    Eindstand

    1. Barcelona SS C1
    2. Future Talent C1
    3. Alphense Boys C1
    4. Roosendaal C1

    Morgen eindigen we de serie van 9 kersttoernooien met het toernooi voor de 1e jaars E-pupillen (10 teams) en het F2 toernooi (ook 10 teams). De wedstrijden worden morgen gefloten door onze spelers uit de B2 en C1. We starten weer om 10.00 uur. Het wordt morgen koud dus we raden iedereen aan warme kleding (lange broek, handschoenen en muts) mee te nemen. Maar als de bal eenmaal rolt zal je de spelers waarschijnlijk niet meer horen.