• Alphense Boys JO19-2 - Schoonhoven JO19-1

Alphense Boys A2 speelde vandaag zijn laatste wedstrijd van 2016 tegen mede-middenmoter Schoonhoven A1. De winnaar behoud de kans op aansluiting. Alphense Boys begon voortvarend aan de wedstrijd en had een groot overwicht. De ploeg van Bas Brands begon in een gedurfde formatie van 3:4:3. In de 8e min knalde Mike Hamilton na een voorzet van Elia Mutafa keihard op de paal. In de 12e min verlengde Mike de bal op Thijs Spanjer die heel handig de keeper misleidde en de 1-0 scoorde. Daarna een domper voor de boys dat Mike met een enkel blessure moest uitvallen. B junior Alex Sieder was zijn vervanger. Even moest weer naar de formatie gezocht worden en creëerde Schoonhoven kansen. Keeper Justin de Feijter hield de ploeg op de been met een paar knappe reddingen. Zo werd de rust gehaald met een 1-0 voorsprong (zie 3e foto onder) .

In de rust werden de poppetjes weer goed neer gezet en kwamen de boys prima uit de kleedkamer. Na 6 minuten knalde Nassir, na een prima actie van Jasper, de 2-0 in. Gedurende de wedstrijd werd het wat minder, totdat weer Jasper goed doorzette en Elia bediende die prachtig achterlangs 3-0 scoorde. In de 35 min scoorde Thijs op een prachtige diepe bal van Collin 4-0.Ondanks de vermoeidheid werd er door de gehele ploeg keihard gewerkt naar een prima prestatie.

Met een mooie 4-0 zege werd 2016 afgesloten, maar nog niet de zaterdag. Als afsluiting gaat de gehele ploeg en ouders vanavond uit eten en bowlen en een hebben een gezellige avond. Mannen namens de begeleiding een fijne kerst en geweldig eind van 2016 en een prachtig 2017 alvast.