• Eerste winst van het seizoen!!

Als je maar blijft doorgaan dan krijg je uiteindelijk wat je verdiend!
    Vandaag moesten we uit tegen SSS in Klaaswaal, dat ligt onder de rook van Rotterdam dus we hadden een behoorlijke rit voor de boeg. De wedstrijd begon gelukkig pas om 10:00 uur zodat de meeste op tijd aanwezig waren. Voor de aftrap waren we met precies 7 meiden en konden we beginnen. In de eerste paar minuten van de wedstrijd kwamen de andere meiden ook aan rennen en zo hadden we toch nog een paar wissels.
    De meiden hadden er zin in, en waar SSS dacht dat ze makkelijk zouden winnen (we stonden onderaan in de poule) gingen wij er vol tegenaan. Voorin werd met Pien en Faye, en ondersteunt door Faye en Indy vanuit het middenveld meteen goed druk gezet en waren we een aantal keer al behoorlijk gevaarlijk voor het doel van SSS. Aan de andere kant kwam SSS een paar keer alleen voor Kimberley te staan maar wisten ze niet af te ronden. Uiteindelijk na goed doorzetten vanaf het middenveld van Faye maakten ze ons eerste doelpunt van de wewdstrijd 1-0. Niet veel later kwam de bal bij Pien en die twijfelden niet 2-0. SSS was helaas ook bij de les en na een goede aanval maakte ze de aansluitende treffer 2-1. Zo ging de eerste helft door en waren wij de gevaarlijkste partij, hierdoor scoorden uiteindelijk Pien en Indy nog een keer. Zelf moesten we ook nog een keer vissen waardoor we met een 4-2 voorwprong de rust in gingen.
    In de kleedkamer waren de meiden nog steeds goed gemotiveerd en met hard gegil hebben we de tegenstander duidelijk laten horen (ze zaten in de kleedkamer naast ons) dat we gingen winnen!!!
    De 2e helft begon en dan is het spannend, maakt SSS de aansluitingstreffer naar 4-3 of lopen wij verder uit. Dat er nog gescoord zou worden was wel duidelijk, dat hadden beide partijen in de gaten. Uiteindelijk waren wij het die de voorsprong verder uitbreiden naar 5-2 door Indy. Ook de 6-2 liet niet heel lang op zich wachten, na een goede actie van Ro-ann legde ze vanaf de achterlijn de bal terug op Indy die hem binnenschoot, 6-2. SSS had zo af en toe ook nog kansen en ze maakten de 6-3. We lieten ons hier niet door afleiden en gingen zelf ook nog steeds op zoek naar doelpunten. Weer Indy met 7-3 en uiteindelijk ook SSS nog een keer. Eindstand 7-4.
    Een lange rit terug naar huis (voor sommige zelfs 1,5 uur…file) maar wel met 3 punten in de zak!!